Menü

2010.04.15.     Hozzászólás 7

A Ferrari fekete démonja kerékpár formájában...

Újabb különleges kerékpár készül a Ferrari és a Colnago együttműködéséből. Akik rajonganak ezekért a modellekért, csalódni biztos nem fognak.

A legújabb kerékpár a Colnago for Ferrari Di2. Szolid elegancia, pehelysúly és egyedi megoldások jellemzik a modellt. A fekete carbonváz mentes a túlzó mintáktól, és 3PRS technológiával készült. Ez lehetővé teszi a váz jobb stabilitását, miközben a bringa súlya 6 kilogramm alatt marad. Ám nem csak ez teszi vonzóvá, hanem az elektromos Shimano váltó, a Fulcrum’s Racing Speed XLR kerekek is.

80649-ferrari01.jpg

Ezt a kerékpárt pedig nem kapja meg mindenki. Mindössze 50 darab készült belőle, és a vevőknek egyedileg alakítják ki a vázat, hogy teljesen rájuk szabják a bringát.

80649-ferrari02.jpg

Ha megtetszik, és úgy érzed, nem tudsz nélküle élni, akkor van esélyed, hogy megszerezd. Ráadásul 60 napon belül megkaphatod. Az ára igen borsos, 12 500 euro, de abban biztos lehetsz, hogy nem fogsz benne csalódni és ilyen nem jön veled szemben az utcán. Forma 1 rajongóknak pedig igazán egyedi ereklye.

80649-ferrari03.jpg

 

Ja, és ha úgy döntesz veszel egyet, hozd már be megmutatni légyszi! :)

Olvass többet a témáról: ferrari, különleges kerékpár