Menü

2015.11.23.     Hozzászólás 0

Ferrari karácsonyra

Ferrari, stílusos Sigma computer és Merida bringás ruházat a fa alá


Ha egy karácsonyi ajándék hasznos, személyes és különleges, akkor biztos, hogy eléri a célját. A BikeFun ajándékötletei kerékpárszeretők számára rendelkeznek mindezen erényekkel, így garantált, hogy nem lősz mellé, ha ezek közül választasz.

 

Igazi Ferrarit karácsonyra

Ferrari Team gyerekbringa

Ferrari Team gyerekbringa

 

Amellett, hogy a világ legmenőbb dolga egy igazi Ferrarit tenni a fa alá meglepetésnek, több szempontból is hasznos ajándék lehet. Egyrészt nem kell többé noszogatni a gyereket, hogy mozduljon ki egy kicsit - alig fogja várni, hogy az új bicajával vagánykodhasson. Másrészt ezzel a Ferrarival úgy száguldozhat a kölyök, hogy közben letudja a napi testmozgást, és fejleszti a koordinációs készségét - azaz bringázik. Nem utolsósorban pedig olyan kerékpáron teheti ezt, amely kiváló minőségű és megfelel a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is, így nem kell azon aggódnunk, hogy vajon megbízhatóan fog-e fék, amikor szükség van rá, vagy hogy bírja-e azt a strapát a bringa, aminek egy átlagos gyerek akarva-akaratlan is kiteszi kedvenc járgányát.

32.990 Ft-tól

 

Megnézem

  


 

Nem probléma, ha nem tudod a méretet pontosan

Merida kerékpáros ruházat

Merida kerékpáros ruházat

 

A Merida ruházata egyaránt szolgálja a kényelmet és az eleganciát, a felhasznált technikai anyagok és design a legújabb trendeknek megfelelő viseletet biztosítanak. A kollekció

küllemében is egyedülálló, a vásárló a kerékpárjához színben harmonizáló

darabokat választhat az olasz Tex-Market által gyártott modellek közül, melyek évek óta a nemzetközi MERIDA csapat ruházatát is képezik. Lepd meg a párodat, kedvesedet egy eredeti Merida bringás ruházati darabbal!

Méretcsere az ünnepek után gond nélkül megoldható, ha nem passzolna a kiválasztott darab.

  

Megnézem

  


 

Dizájnkomputer vezeték nélkül

Sigma MySpeedy computer

Sigma MySpeedy computer

 

A Sigma MySpeedy bármelyik kerékpár megjelenését felturbózza, különböző, színes, vibráló borításával és a tizenegy külöböző animált kijelző-figura segítségével még a kerékpárod lelkét is előhívhatod vele.
Mozgásérzékelője azonnal indítja is a mérést, amint megmozdítod a kerékpárod és ugyanígy ki kis kapcsolja az órát, ha letetted a bringát. Kerékméret-választójának köszönhetően nem kell táblázatból kibogarásznod a kerékméreted, hanem közvetlenül megadhatod azt 12-29"-es kerékméret között.

A kijelzőn óriási méretben láthatod aktuális sebességedet és az óra emlékeztet rá, ha veszélyesen gyorsan haladsz. A Pure 1 ATS-hez hasonlóan a leglényegesebb infókat kapod csak és semmi feleslegeset: aktuális sebesség, menetidő, távolság, össztávolság. Ja, és mindezt vezeték nélkül.

11.900 Ft

 

Megnézem

  


 

Olvass többet a témáról: , merida, ferrari, karácsony, Karácsonyi ajándékötletek

Ajánló