Ferrari karácsonyra

Ferrari karácsonyra

Simon Ádám
Simon Ádám
2015/11/23
Ferrari, stílusos Sigma computer és Merida bringás ruházat a fa alá
Hirdetés

Ha egy karácsonyi ajándék hasznos, személyes és különleges, akkor biztos, hogy eléri a célját. A BikeFun ajándékötletei kerékpárszeretők számára rendelkeznek mindezen erényekkel, így garantált, hogy nem lősz mellé, ha ezek közül választasz.

 

Igazi Ferrarit karácsonyra

Ferrari Team gyerekbringa

Ferrari Team gyerekbringa
Ferrari Team gyerekbringa

 

Amellett, hogy a világ legmenőbb dolga egy igazi Ferrarit tenni a fa alá meglepetésnek, több szempontból is hasznos ajándék lehet. Egyrészt nem kell többé noszogatni a gyereket, hogy mozduljon ki egy kicsit - alig fogja várni, hogy az új bicajával vagánykodhasson. Másrészt ezzel a Ferrarival úgy száguldozhat a kölyök, hogy közben letudja a napi testmozgást, és fejleszti a koordinációs készségét - azaz bringázik. Nem utolsósorban pedig olyan kerékpáron teheti ezt, amely kiváló minőségű és megfelel a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is, így nem kell azon aggódnunk, hogy vajon megbízhatóan fog-e fék, amikor szükség van rá, vagy hogy bírja-e azt a strapát a bringa, aminek egy átlagos gyerek akarva-akaratlan is kiteszi kedvenc járgányát.

32.990 Ft-tól

 

Megnézem

  


 

Nem probléma, ha nem tudod a méretet pontosan

Merida kerékpáros ruházat

Merida kerékpáros ruházat
Merida kerékpáros ruházat

 

A Merida ruházata egyaránt szolgálja a kényelmet és az eleganciát, a felhasznált technikai anyagok és design a legújabb trendeknek megfelelő viseletet biztosítanak. A kollekció

küllemében is egyedülálló, a vásárló a kerékpárjához színben harmonizáló

darabokat választhat az olasz Tex-Market által gyártott modellek közül, melyek évek óta a nemzetközi MERIDA csapat ruházatát is képezik. Lepd meg a párodat, kedvesedet egy eredeti Merida bringás ruházati darabbal!

Méretcsere az ünnepek után gond nélkül megoldható, ha nem passzolna a kiválasztott darab.

  

Megnézem

  


 

Dizájnkomputer vezeték nélkül

Sigma MySpeedy computer

Sigma MySpeedy computer
Sigma MySpeedy computer

 

A Sigma MySpeedy bármelyik kerékpár megjelenését felturbózza, különböző, színes, vibráló borításával és a tizenegy külöböző animált kijelző-figura segítségével még a kerékpárod lelkét is előhívhatod vele.
Mozgásérzékelője azonnal indítja is a mérést, amint megmozdítod a kerékpárod és ugyanígy ki kis kapcsolja az órát, ha letetted a bringát. Kerékméret-választójának köszönhetően nem kell táblázatból kibogarásznod a kerékméreted, hanem közvetlenül megadhatod azt 12-29"-es kerékméret között.

A kijelzőn óriási méretben láthatod aktuális sebességedet és az óra emlékeztet rá, ha veszélyesen gyorsan haladsz. A Pure 1 ATS-hez hasonlóan a leglényegesebb infókat kapod csak és semmi feleslegeset: aktuális sebesség, menetidő, távolság, össztávolság. Ja, és mindezt vezeték nélkül.

11.900 Ft

 

Megnézem

  


 

Hirdetés