Menü

2012.02.20.     Hozzászólás 0

Teltház a kecskeméti 1. Tesco FittArénán!

Ezen a télen még egy helyszínen lesz Tesco FittAréna, február 25-én Debrecenben ér véget a sorozat.


Február 18-án 600-an vettek részt a kecskeméti 1. Tesco FittArénán - a Messzi István Sportcsarnok arénája megtelt a sportolni vágyókkal, betelt a létszámlimit. A legismertebb hazai fitnesz és aerobik prezenterek óráin lehetett hat órán keresztül mozogni. Voltak táncos, erősítő gyakorlatokat sorakoztató és bokszolós órák is.

Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok Kickboksz mozdulatokkal melegítette be a közönséget, ütésekkel és rúgásokkal. Utána 2011-es év férfi prezentere, Katus Attila alakformáló Best Body órája következett. Varró Gyula ezúttal koreografált aerobik edzésre invitálta a táncos órák kedvelőit. Tatarek Rezső kemény bok szos órát tartott, két kecskeméti tanítványa is segítette a színpadon. 2011 női prezentere, Rubint Réka és Schobert Norbert közös órájukon élő zenére ötvözték a vidám zsírégető edzést a kemény és célcentrikus alakreform órával. Vieira Lívia a zumba latin dallamaira tartotta a finálét, olyan zenei stílusokat felvonultatva, mint a szamba, a szving és a reggaeton.

A kecskeméti 1. Tesco FittAréna nem csak sportolásra adott változatos lehetőséget, hanem új eszközök, mozgástrendek kipróbálására is az Életmód Expón és a Fitnesz Parkban. A szünetekben is színes programok várták a résztvevőket, volt Body-Balls, BOSU és amatőr boksz bemutató is.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

Olvass többet a témáról: fittaréna

Ajánló