Mindenki a fedélzeten a 8. Fittarénán

Futanet.hu
2013/10/24
Az ország leglátogatottabb fitnesz rendezvénye az  idén már 8. alkalommal, ráadásul új helyszínen várja vendégeit! 
Hirdetés

November 3.-ára a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központba hívja a szervező Budapest Sportiroda (BSI) a FittAréna® sorozat és a mozgás szerelmeseit.

A szakma krémje, a legkedveltebb oktatók tartanak órákat: Béres Alexandra, Schobert Norbert , Rubint Réka, Tatarek Rezső, Varró Gyula, Szentgyörgyi Romeo, Katus Attila és több fiatal, nemrégen feltűnt kitűnőség. Közéjük tartozik például Miló Viktória, egykori karate, kung-fu és ökölvívó világbajnok, aki box órát tart majd a GildaMax színpadnál.

 

 

Őrület… A 60 napos, teljes testet átmozgató edzést nem véletlenül nevezték el Insanity-nek, azaz őrüle tnek. Me galakítója Shaun T, egy amerikai fitnessguru aki 2009-ben adta ki azt a dvd-t, melyben minden napra jut egy kiadós, profi edzés. Erőnlét-, állóképesség fejlesztésre, de persze fogyásra, alakformálásra is tökéletes. Az edzést Szabó Gergő vezeti.

Az esemény részeként felépül egy 4000 négyzetméteres Fitnesz Park és Életmód Expo, ahol minden eddiginél nagyobb területen mérhetjük fel testünk egészségügyi és edzettségi állapotát.

Az eddig jellemzően \'női rendezvényen\' újdonságként most már a férfiak számára is kőkemény edzéseket kínálnak a szervezők. Sőt! Egy külön termet is nyitnak a részükre, ahol átélhetik még a legbrutálisabb kiképzések hangulatát is. Itt, a Brutál teremben rekordkísérletre is sor kerül. 10:25-től lehet majd csatlakozni Szalka Andi Hot Iron Cross órájának extrém kihíváshoz: egy időben 20 edző, 130 súlyzóval, közel két és fél ton na össz súly megmozgatására készül, amelyhez várják a jelentkezőket.

Előtérbe kerül a maximális testtudat, hiszen egyes típusoknál eszközök igénybevétele nélkül, kizárólag saját testsúllyal dolgoztatnak a módszer elhivatott edzői. Egyikük az olimpiai bronzérmes, világbajnok kenus Zala György, aki saját testes köredzést és Cross trianinget tart majd.

A 25 éves Sponser, az esemény hivatalos üdítőitala 1000 ajándékkal fogadja a látogatókat.

 

További információ
fittarena.hu

Hirdetés