Fitness vaksötétben

BSI;http://www.futanet.hu
2012/11/09
A világ legnagyobb fitnesztermévé alakul a Papp László Budapest Sportaréna
Hirdetés

Ha résztvevők számával mérjük ezt a napot, akkor egészen biztos, hogy idén november 25 lesz az év legfittebb napja. A 7. Tesco FittAréna alkalmával hat teremben közel ötven óratípus várja a mozgás szerelmeseit. 

Változatos fitnesz és aerobik programok sokaságán vehet részt az, aki szeretne tenni az egészségéért. Az órákon és programokon való részvételnek nem feltétele az edzettségi szint, a szakmai képzettség, bárki jól érezheti magát, akinek az a célja, hogy a legkiválóbb hazai prezenterek társaságában mozgással töltsön egy egész napot.

 

Változatos program. Ezen a napon a legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobikoktatók tartanak professzionálisan felépített órákat a 4000 résztvevőnek. A fellépők külön erre az alkalomra összeállított egyedülálló koreográfiái, s az ezekhez választott hangulatos zenék együttesen garantálják azt, hogy különleges sportélményben legyen része annak, aki kilátogat az eseményre.
Az előadók? Csak győzze kapkodni a fejét a nagyérdemű: az év személyi edzőjének választott Béres Alexandra, az év férfi előadója Katus Attila, a hazai Hot Iron atyja Tatarek Rezső és az év női prezenterének választott Rubint Réka, aki ekkor dedikálja először a frissen megjelent Alakreform című dvd-jét.

 

A Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet megismerni, de lesz különterem az Indoor Cycling + Kranking® és az evezőpad kedvelőinek is. Ez utóbbi eszközzel versenyt is rendeznek (nevezési díj nélkül). Megnyitják a mindig népszerű Dance termet is, ahol a latintól az afrodance-ig minden stílusba bele lehet kóstolni.

Az egész napos program .

 

A Tesco FittAréna történetében először nyílik alkalom látó emberként átélni milyen érzés is lehet egy teljesen elsötétített teremben részt venni az indoor cycling edzésen! Itt a Suhanj! Alapítvány óravezetői, Kárpáti Andrea és Gusztos Péter várják a tekerés szerelmeseit. A 40 perces edzéseken együtt tekerhetnek a ’vaksötétben’ látássérült és ép résztvevők.

Újdonságok az egészség jegyében. A 7. Tesco FittAréna az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett értelemszerűen az egészséges életmód egyéb vonatkozásairól is szól. Idén is felkereshető az Életmód Expó és Fitnesz Park, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a legújabb trendekkel, kipróbálhatják a legmodernebb sporteszközöket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken is részt vehetnek.

 

Az eseményt szervező BSI nevezési irodájában november 23-ig üdülési csekkel is lehet fizetni a belépőjegyért (de lehet online, a BSI online rendszerén keresztül, illetve a TICKETA jegyirodájában is). A Tesco FittAréna ingyenesen látja vendégül a gyermekeket hat éves korig. Az akciónak köszönhetően bizonyára, hogy minél több család él majd a lehetőséggel, hogy közösen mozogjanak kicsik és nagyok november 25-én.

 

Bővebb információ: www.fittarena.hu

 

Hirdetés