Legyél önmagad gerincjóga trénere Hír

Siető Andrea - Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/03/18
Érdekel az edzőtermek világa, de nem vagy az a kifejezett ugrabugráló típus? Akkor próbáld ki a gerincjóga tanfolyamot.
Hirdetés
Nincs még szakmád, de érdekelne valami különleges? Esetleg beleuntál a mostaniba és szeretnél valami igazán mást csinálni?
A most beavat az edzők világába, ha részt veszel a gerincjóga oktató képzésen.
A sportoktató - jógaoktató képzés elsődleges célja, hogy olyan oktatókat neveljen, akik egyfelől járatosak a jóga mozgásrendszerében, elméleti hátterében és filozófiájában, másfelől rendelkeznek azokkal az anatómiai, oktatói és életviteli alapismeretekkel, amelyek biztosítják mind saját, mind tanítványaik hosszú távú, biztonságos, ugyanakkor hatékony fejlődését. A tanfolyam gyorsan, vizsga centrikusan adja át az OKJ-s Sportoktató központilag meghatározott anyagát, és felkészít a biztonságos, mégis hatékony Gerincjóga rendszer alapszintű oktatására.
Gerincközpont
Miután megszerzed a végzettséget, mind sportoktatói, mind Gerincjóga oktatói tevékenységet folytathatsz bármilyen sport, wellness vagy fitnesz létesítményben, illetve magánpraxisban, de akár a saját otthoni tornádat is szakszerűen végezheted. Ráadásul a tanfolyam keretein belül sajátíthatod el a legújabb trendek szerinti sportoktatás alapjait, valamint a Hatha Jóga alkalmazott mozgásrendszerét.
Nem csak nőknek...
Íme, egy kis ízelítő a tananyagból: A jóga története és irányzatai - A jóga, mint életmód -  Alkalmazott jóga:  Gerincjóga - Jógaanatómia - Helyes légzés - Relaxáció, stresszoldás - Korrekció és segítségnyújtás - Beszédtechnika - Jógaoktatói elmélet és gyakorlat
Ha kedvet kaptál hozzá, akkor bővebb információ itt: http://www.mozgasvilag.hu/akcio/gerincjoga-jogaoktato-kepzes-legyen-egy-kulonleges-hivatasod
Hirdetés