Tengerparti Alapfokú Sziklamászó Tanfolyam Hír

Krea-Túra
2011/05/26
Förszt minit akció Lászt minitezve :) Az időpont közeli , de gyors döntésedért cserébe, a szállásod ingyen lesz!
Hirdetés

First Minute Akció Alapfokú sziklamászó tanfolyam Horvátország – Poljica, 2011. június 4 – 11.

Tengerparti alapfokú sziklamászó tanfolyam indul 2011. június 4 – 11. között Horvátországban, mely kezdők és haladók számára egyaránt ajánlott! Az időpont nagyon közeli , de gyors döntésedért cserébe, a szállásod gyönyörű panzióban ingyen lesz!

 

Hogyan lehetsz részese az akciónak?
Jelentkezz már most, mert összesen 8 férőhely van még szabadon!
 
Mi vár Rád azon túl, hogy Horvátország legszebb tengerparti szikláin mászhatsz és esténként gyönyörködhetsz az Adria mögött lemenő nap fényében? Megismerheted, hogy milyen eszközökkel, és hogyan lehet sziklán biztonságosan mászni, ereszkedni, vagy éppen a társadat biztosítani. Elsajátíthatod a mászókalauzok értelmezéséhez elengedhetetlen egyezményes jelzéseket . Felkészülhetsz a mászás közben előforduló objektív és szubjektív veszélyekre , valamint a hegyi időjárás legjellemzőbb elemeinek felismerésére. Megtanulhatod, hogy kik voltak a hegymászó történelmünk jelentősebb alakjai és melyek a legfontosabb eseményei. És nem utolsó sorban egy élménydús héttel leszel gazdagabb.
 
Részl etek: Szállás: Poljica-Marina-ban, 3 x 3 ágyas apartmanban, ingyen! Utazás: teleautó rendszerben, amit segítünk összeszervezni Felszerelés: Amennyiben nincs saját felszerelésed, mindent ingyenesen biztosítunk számodra Tanfolyam ára: ÖAV tagoknak 55.000Ft, nem-ÖAV tagoknak 60.000Ft Az ár tartalmazza az oktatást, oktatási anyagot, szükséges mászófelszerelések bérleti díját, extrémsport biztosítást és a szállást apartmanban, 3 ágyas szobákban. Az ár nem tartalmazza az utazás és étkezés költségeit.
Jelentkezz már most, mert összesen 8 férőhely van még szabadon!
Hirdetés