FitBalance 2010 Hír

FitBalance.hu;http://www.fitbalance.hu
2010/03/23
Az év egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztiválja!
Hirdetés
Egészség – Mozgás- Életmód , ez  Európa egyik legnagyobb fedett fitness és szabadidő rendezvényének a jelszava!  A Fitbalance program a kiemelkedő szakmai háttérnek köszönhetően az  elmúlt négy évben jelentős fejlődésen ment keresztül, jól példázza ezt, hogy immár második alkalommal ad otthont az események a Papp László Budapest Sportaréna . A helyszínen egyedülálló fitness és életmód programokkal, egészségügyi szűrésekkel, mozgási és táplálkozási  tanácsadással,  fitt expóval várunk minden mozogni vágyót  és az egészséges életmódra fogékony érdeklődőt. 
 
Az 5 különböző színpadon a legnevesebb oktatók (több mint 40 fő) várnak a  fitness, aerobic, jóga, a  pilates, valamint a  Spinning®   legkülönfélébb óratípusaival. Az eseményen 150 Spinning® kerékpár kerül elhelyezésre!
A kiállítási területen különleges aktív programok várnak: HáziPatika.com -egészségpark, Polár Fitnesz Teszt,  Medicover speciális egészségügyi szűrések, Intersport focikupa, Pol Dance (rúdfitness),MBT Walk, TRX- Boot camp személyi edzés, erőpróba ,ésatöbbi, ésatöbbi...
 
A Fitbalance számára a legfontosabb érték az egészséges életmód, és a mozgás népszerűsítése, valamint a gyermek sport támogatása. Ezért az idei évben a rendezvény bevételének egy részét vidéki általános iskola számára ajánljuk fel, sporteszközök vásárlására! 14 éves korig a belépés díjtalan!
 
Részletes infók, órarend itt!
Hirdetés