8. FittAréna: soha nem tapasztalt látogatottság

Futanet.hu
2013/11/04
Mint a legzsúfoltabb strandok a legforróbb napokon
Hirdetés

A 8. FittAréna® tizenegy teremben már közel kétszáz különböző óratípussal fogadta a program évről évre izmosodó, többezres közönségét.

A legkeresettebb órákon úgy nézett ki a terem, mint a legzsúfoltabb strandok a legforróbb napokon. Ha meleg rekord nem is, de részvételi rekord született a mai napon!

 

Az ország legnépszerűbb fitnesz és aerobikoktatói tartottak profi órákat az 5700 lelkes résztvevőnek. Pillanatok alatt az ország messze legnagyobb fitnesztermévé alakult a SYMA Sport- és Rendezvényközpont. Soha nem jött össze ennyi résztvevő ilyen jellegű rendezvényen!

Az előadók? A világon bárhol nem csak tapsolnának nekik, de meg is irigyelnék őket, főleg így együtt. A nagyszínpados csapat: Szentgyörgyi Romeo, Katus Attila, Béres Alexandra (aki most testvérével, Rékával lépett fel), Rubint Réka és Schobert Norbert, Tatarek Rezső, Péntek Enikő és Varró Gyula.

Különleges attrakció volt az a pillanat, amikor az órájuk kezdete előtt Schobert Norbert bejelentette, hogy egyik rajongójuk, Horváth Máté fejébe vette, hogy mivel a Fittarénánal jobb alkalmat keresve sem találhatott volna, sok ezer irigykedő hölgy szeme láttára megkéri kedvese, Drahota-Szabó Petra kezét. Az \'igen\' után a pár a színpadon maradhatott és ameddig csak bírta, együtt ’nyomta’ Rékával és Norbival.

A Riska Mozgástrendek teremben a 8 óra között az egyik látványosabb az UV fényes megvilágítás mellett végzett Sparrowbag edzés volt. Ide csak fehér ruhában lehetett belépni és a sötétben az UV lámpák kivételes hangulatot varázsoltak a szerek és az emberek köré. A Küzdősportok termében ismételt Szentgyörgyi Romeo és Tatarek Rezső is, akik a nagyszínpad mellett itt is meghódították a rajongóikat. Óriási sikert hozott a most először létrehozott Brutál terem, mely elsősorban a férfiakat várta. Itt lehetett csatlakozni Szalka Andiék Hot Iron Cross órájának extrém kihívásához: egy időben 150-en mozgattak meg közel 3 tonnát, a kétkezes 20 kg-os súlyzókkal. Ezzel sikerült új magyar rekordot felállítaniuk.

A 8. FittAréna® az egész napos mozgás mellett értelemszerűen az egészséges életmód további vonatkozásairól is szólt. A Fitnesz Park és Életmód Expon az érdeklődők 4000 négyzetméteren (tavaly 1500 négyzetméter volt) ismerkedhettek többek közt a fitnesz stúdiókkal, a legújabb fejlesztésű sporteszközökkel, sportruházatokkal, az egészséges táplálkozáshoz elengedhetetlen termékekkel, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken alkothattak képet aktuális egészségi állapotukról.

 

Hirdetés