Imi a király Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2011/05/10
Hirdetés

A triatlon.hu szerint idén igazoltuk Debrecenből a srácot. Pár évvel megcsúsztak, na mindegy. Imi úr tavaly, meg úgy általában, eddig, nem nagyon találta a fonalat… Volt ő minden, csak akasztott ember nem. Heraklész, ifi reménység, junior istenkirály, aztán U23-ban már csöndesebben adta elő, de még pár főiskolás VB, meg miegymás belefért. De úgy nem nagyon akart összeállni ez a triatlon dolog.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mennyire fog összeállni idén, de ahogy kezdte, az több mint biztató. Duatlon OB-k behúzva. Pedig a futás volt a mumusa. Most hétvégén együtt megyünk ki 5150 versenyre, ami nem bolyozós rövidtávot jelent. Hát, kicsit kezdek félni, nehogy elkalapáljon a tanítvány.

Én duatlon helyett egy olasz rövidtávval hangoltam a hétvégére. Caldaro hírhedt kerós pályája úgy gondoltam jó fog tenni. Úszáson az ügyeletes sellő (Bargellini) megint elszökött, de nem nagyon izgatott a dolog, neki ez rossz szokása. Aztán első 2km-es emelkedőn várt a purgatórium. Túléltem, és maradtunk 8-an, nagy örömömre Király Kristóf is ott maradt. Ruzsa ellenben valahol eltűnt a rendszerben. No, mindegy, vertük tovább, és amikor már úgy gondoltam, mindenki maxon van, a kerósállat DeGasperi robbantott a második hegyen. Erre nem volt mit mondani, csak azt: sziasztok. Ők 3-an, mi 5-en, üldözés indul. Semmi gond, gondoltam, tartjuk őket. Erre jött egy defekt, ami nekem sem esett túl jól, de Kristófék is csúnyán belassultak, így a top3 ki is alakult, a többi helyezésért meg ment a futóverseny. Kristófnak első verseny volt, ezért a 6ik hely most tökéletesen elfogadható. Ruzsa középmezőny, tökéletesen elfogadhatatlan. Dudás Eszti nőknél szerzett némi tapasztalatot, ötödik helye papírforma, a nyílt vízi úszást meg még gyakoroljuk. Van mit…

Hirdetés