Faddi hős Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2010/08/02
Hirdetés

No, vajon kiröl van itten szó?

A Horváth Zsaniról, aki 2iknak jött ki a vízből és VB indulást jelentő 4ik lett juniorban? Vagy Dudás Esztiről, aki piszok rossz napot fogott ki, de küzdött, mint pók a lucernában? Vagy dr. Svéd Ameli, aki a Tour 3ik helyet kaparta ki egy hatalamas bringa-futás kombival?

Nem-nem, mondhatnám hideg-hideg.

Akkor a fiúk biztos!

Kenézünk, aki az élsorral futott végig, és hajrában maradt csak alul? Avagy Anheuer kolléga, akivel először versenyeztünk együtt, és a pimasz első bolyban vigyorgott végig? Vagy Ruzsa, aki némileg összekapta magát, és ha ez nem is ért dobogót, mégis egész jól mozgott? Lehetne öreg Bartos is, aki szintén első bolyos volt, de az oda felkerózó Csortos-Borsó duó is benevezhetne,.

Én mégis mást fényeznék.

Kicsit hazabeszélve egy 560 szoros NB1-es labdarugót, aki rácáfolva a "puhány focista" jelzőre élete első triatlonját teljesítette. Nevezetesen bratyót éltetném.

Keményen edzett!

Kétszer is lement uszodába! Miután rájött, hogy 32 éve lezárt úszókarrierjének emlékei sosem fognak előjönni, elhatározta, hogy nem erőlteti a gyorsúszást. Annál is inkább, mert ortodox mellben nagyjából ugyanúgy halad, mint gyorsban.

Kiment futni többször is! Sőt, sokat beszélt olyanokkal, akik korán kelnek, és sokat látnak hajnali kocogókat. Állítólag ebből fontos tapasztalatokat szűrt le. Nevezetesen, hogy futni nem kellemes, izzad az ember, meg liheg, ezért nem is túlozta el ezt a mozgásformát sem.

A kerékpárját én pumpáltam fel a verseny előtt, így hacsak nem volt lassú defektje, valószínűsíthetem, hogy azon ember nem ült tavaly óta. Akkor kapta...

Na, ilyen hátérrel gyönyörű a 208ik úszóidő. 290ből? Túl szép.

Jöhetett a keró, ami helyből úgy megy neki, hogy amikor kiküldtem első kerósedzésére, visszahívott, hogy az jó, ha 1:30-as km-et megy? Mondtam neki, az jó. 40-es átlag...

Most kicsit óvatosabban tekert, de így is összehozott egy 9es bolyt hamar, viszont bolyozásról fogalma nem lévén, mindig csak elől akart menni.

Ha lelassítok, hogy gyorsítok vissza? - mondta.

Ezért inkább nem lassított sosem, annál is inkább, mert az elején addig nyomkodta a váltót, amíg kónuszra nem tette a láncot, utána meg vissza már nem sikerült váltani...

Jött fel szépen, na. Aztán a futás. Na, ott komoly gondok mutatkoztak. Az első kilométeren megvolt egy Ironman szokásos holtpont átlaga, a huszonöt. Utána, mint mondta, már jobban ment. Nagymamám járókerettel is lenyomta volna z elején, de a végén elkezdett gyorsulni, és felhúzta az átlagtempót 5percesre, azaz 25percet futott! Öreg Czenczet majdnem megalázta! khmmm... :)

Szóval le a kalappal, egy perc tisztelgés!

Hirdetés