Sportkiegészítők nem csak sportoláshoz Hír

Mozgásvilág.hu
2011/12/02
Ötletet adunk, ha sportos szerettedet szeretnéd meglepni az ünnepek alatt és felkeltjük benned az "ilyen nekem is kell" érzését.
Hirdetés

 

Az alábbi pár cuccal két legyet ütünk egy csapásra. Egyrészt ötletet adunk, ha sportos szerettedet szeretnéd meglepni az ünnepek alatt, másrészt felkeltjük benned az "ilyen nekem is kell" érzését.

 

Sokféle futó létezik, illetve sokféle szokás futó körökben. Van aki iszik közben, van aki nem, van aki nadrágzsebben hordja a kulcsát, apróját közben, van, akit zavar, ha csörömpöl, ezért inkább fogja.  Na most abban az esetben, ha Téged idegesít, ha a zsebedben csörög-zörög a fém és/vagy szeretsz kulacsból hörpögetni, akkor a  Camelbak - Quick-grip futókulacs  számodra az igényes megoldás.  Az akár órákig közel azonos hőfokot megtartó képessége mellett még gyorsan, könnyen hozzáférhető tárolózsebet is tartalmaz. Pántja ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen fekszik fel a kézfejre, így futás közben szinte észre sem veszed, hogy kulacsod és n is veled van. Ára: 5 995 Ft Link: klikk!



 

Az öszvér lábbeli. Sokan szeretik viselin - nem véletlenül - a Crocs lábbeliket tavasztól őszig, ám ezzel az új  Crocs - Crocband Mammoth  változattal hűvösebb időben sem kell lemondani a megszokott kényelemről.  A Crocs Crocband Mammoth nem más, mint két klasszikus modell egybegyúrva: a Crocs Mammoth meleg bundás bélése találkozik a Crocband oldalt csíkos, a tornacipőket idéző retró stílusával. El sem tudunk képzelni ennél tökéletesebb otthoni vagy irodai viseletet a barátságtalan hideg időben.  Ára: 13 495 Ft Link: klikk!



 

A Camelbak Groove vízszűrős kulacs cserélhető szén filterének köszönhetően klór- és mellékízmentes vizet biztosít számodra, hogy ne kelljen állandóan ásványvizet venni és cipelni, és termelni a palackhegyeket. Emellett mi arra is ajánljuk, hogy egy hegyi túrán a forráspatakból is még nagyobb nyugalommal kortyolhass, mondjuk atomerőmű mellett már meglehet ez sem elegendő.  Ára: 5 695 Ft Link: klikk!



 



Mindegy, hogy utazás, irodai munka, vagy iskola, a The North Face Base Camp Messenger sokoldalú válltáskára mindig számíthatsz! A The North Face különleges, strapabíró anyagból készült futártáskája az utazók és városlakók kedvence világszerte.   A laptop tárolására alkalmas párnázott rekesz, és kivehető rendszerező segítségével mindig mindent megtalálsz benne, értékeidre a biztonságos tépőzáras és csatos záródás vigyáz. Ára: 17 995 Ft Link: klikk!



 
Hirdetés