New Balance Run Club

New Balance Run Club

New Balance - Támogatott tartalom
2024/05/06
Fuss New Balance-al, fuss New Balance-ban

A New Balance Run Club futóklubjának tagjai már majdnem egy éve róják Budapest utcáit szerda esténként, április végén pedig egy rendhagyó programmal várta a klub a régi és az új tagokat egyaránt.

New Balance Run Club-4
New Balance Run Club-4
Forrás: Szász Norbert

New Balance Run Club a Spuriban is

Budapestre, egészen pontosan a Spuri futóbolt parkolójába érkezett a New Balance kisbusza, melyet nem más, mint az igen impozáns, 2:07-es maratoni idővel bíró lengyel olimpikon és országos bajnok, Henryk Szost vezetett. A kisbuszban a New Balance legjobb utcai futócipőinek idei kiadásai sorakoztak, köztük a korábban általunk is tesztelt FuelCell SuperComp Elite v4 versenycipő, annak edzős kistestvére, a FuelCell Rebel v4 és a kényelmes mindennapi futócipő, a FuelCell X 1080 v13.

New Balance Run Club-1
New Balance Run Club-1
Forrás: Szász Norbert

Ezek közül most bárki elvihetett egyet futni a Debreczeni Dóra és a csapat edzői által vezetett 5, illetve 7 km-es körökre a Duna-parton. A legnépszerűbbnek a három modell közül a New Balance FuelCell Rebel v4 bizonyult, ami egyszerre gyors és könnyű. A rendkívül sokoldalú cipő ugyanolyan jól működik a hosszabb futásoskon, mint a tempósabb edzéseken vagy az 5-10 km-es versenyeken is. A titok nyitja minden bizonnyal az újonnan fejlesztett PEBA (poliéter-blokkamid) és EVA habkeverék, illetve az új, geometrikus talp, aminek köszönhetően a Rebel v4 9 grammal lett könnyebb az előző verziónál.

Fuss velünk te is - Run Club és New Balance teszt

A New Balance futócipőit nemcsak ezen az egy estén lehetett fel- és kipróbálni, mostantól a márka utcai és terepcipő egyaránt megtalálhatóak a Spuri üzleteiben is, a New Balance Run Club pedig továbbra is vár minden érdeklődőt szerda esténként.

Érdekel a Run Club