Ultrakönnyű, Husky és megnyerhető... mi az? Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2012/04/04
Hát a Husky Sulphur 70 literes ultralight túrazsák. Ha tudod mennyire ultralight, a Tiéd lehet.
Hirdetés

 

Husky Sulphur 70 literes ultralight túrazsák Értéke: 29 990 Ft

Husky Sulphur

- Űrméret: 70 l - Súly: ??? ( klikk ide ) - Méret: 65 x 35 x 31 cm - Ultrakönnyű túrazsák, csak a legjobb anyagok felhasználásával. - Strapabíró anyag Ripstop technológiával (ha kilyukad, meggátolja az anyag további szakadását). - Duratec márkájú minőségi csatok. - 2 részre osztható rakadótér, egy oldalsó rakodónyílással. - Anatomiailag kiakakított állítható magasságú hátfal (EVA) duralumínium merevítővel. - Lélegző váll- és csipőpánt, mellszíjjal. - 2-2 oldal- és alsóhevederrel szabályozható méret. - Csatlakoztatási pontok jégcsákány, túrabot vagy más felszerelés számára. - Oldalzsebek termosznak, kulacsnak, palacknak. - Esővédő. - "camel bag" előkészítés.

 

De mennyire ultralight? Válaszold meg az alábbi adatlapon (elérhetőségeid megadásával) legkésőbb 2012. április 26-a éjfélig és várd izgatottan a másnapi sorsolást! A nyeremény, egy Husky Sulphur 70 literes hátizsák . A helyes választ ezen a linken találod!

 

Növelhetem-e az esélyeimet? Naná! Miután kitöltötted és elküldted a lenti adatlapot, e-mailben kapsz tőlünk egy linket. A kapott linket küldd el családnak, barátoknak, vagy akár ellenlábasaidnak. Minden általad jelentkező ismerős (aki a linkre kattintva jelentkezik a játékra) után a neved bekerül egy újabb virtuális kalapba.

 

Játékszabályzathoz klikk ide!
Hirdetés