Pihennél egyet Heiligenblutban?

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2018/06/26
Nyerj 3 éjszaka szállás félpanzióval, két fő részére a Hunguest Hotel Heiligenblutban!
Hirdetés

Túrák a Grossglockner körül

Ausztria legmagasabb hegycsúcsa igazán impozáns látványt nyújt a maga 3798 méteres magasságával. Betelni vele nehéz, ezért figyelmedbe ajánlunk 33 rövidebb-hosszabb túraútvonalat a Grossvenediger körül, a könnyű, családi szurdoktúráktól kezdve a többnapos, embert próbáló kihívásokig. A túraleírásokat térképpel, letölthető GPS-trackkel, fotókkal és saját élményekkel fűszerezve találjuk.

 

 

A túraútvonalakat (és az egyik kérdésre a helyes választ) itt találod...

 

Hunguest Hotel Heiligenblut

A Hunguest Hotel Heiligenblut a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve - joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének. A szálloda egy barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut település előnyös részén.

 

Hunguest Hotel Heiligenblut
Hunguest Hotel Heiligenblut

 

A hotel vendégeként lehetőséged van vezetett túrákon részt venni (például túra az aranymosó helyig, kirándulás a Gössnitz-vízeséshez) és ajándékba kapsz egy Karintia Nemzeti Park Kártyát is, ami ingyenes, illetve kedvezményes szolgáltatásokra jogosít.

Erről bővebben (plusz az egyik kérdésre való helyes válaszról)

 

Nyereményjáték

Válaszolj helyesen néhány egyszerű kérdésre az alábbi adatlapon, legkésőbb 2018. július 16. éjfélig és ha szerencséd van, tiéd lehet egy két főre szóló voucher, ami 3 éjszaka szállásra jogosít fel a Hunguest Hotel Heiligenblutban, félpanziós ellátással.

Játékszabályzathoz klikk ide!

 

Hirdetés