Olang Logan túrabakancs Hír

Kakuk András
Kakuk András
2018/06/06
Pénztárca- és lábbarát. Korrekt bakancs, korrekt áron.
Hirdetés

A számunkra megfelelő bakancsot a túrázási, felhasználási szokásainkhoz illik mérni. Sajnos sokszor bejön még egy tényező, mégpedig az anyagi lehetőségeink.

Sokszor ez tud lenni a legmeghatározóbb. Az Olang Logan esetén erről nincs szó.

Olang Logan Korrekt bakancs, korrekt áron

 

Olnag Logan Forrás: Simon Ádám Mozgásvilág
Olang Logan
Kép forrása: Simon Ádám Mozgásvilág


Csúszásbiztos, középmerev talp

Az Olang Logan talpa egy puhább szerkezetű, kellően agresszív mintázatú Vibram kopóréteget kapott. A talp merevsége mindennapos használatra és egész napos túrákra is megfelelő kényelmet és támogatást biztosít. A puhább talp általában kevésbé csúszós is, így a Logan várhatóan nedvesebb körülmények között is kiállja a próbát.

 

A Logan talpa Forrás: Simon Ádám Mozgásvilág
A Logan talpa
Kép forrása: Simon Ádám Mozgásvilág

 

Tökéletes felsőrész

A felsőrész egy darab bőrből készült így könnyen ápolható, impregnálható, a varrások mentén nem folyik be a víz. Az Olang saját márkás vízlepergető membránjának köszönhetően viszont jó ideig nem is kell élned ezzel a lehetőséggel.

 

Szellőzés

A bakancsok esetében a szellőzés mindig kulcskérdés, mert alapvetően nem ez a kifejezés jut eszünkbe, ha egy bakira gondolunk. Az Olang Logan esetében a szellőző membrán és a lukacsos nyelv-, illetve bokarész segít a lábunknak jól érezni magát. A keletkezett párát, hőt átengedi a membrán, de a bőr réteg nem. Így az kénytelen felfelé áramlani, ahol viszont az említett lyukacsos felületen távozni tud.

 

Logan belső Forrás: Simon Ádám Mozgásvilág
Logan belső
Kép forrása: Simon Ádám Mozgásvilág

 

Esztétikum

A Logan klasszikus bőr túrabakancs, nem túl kihívó. Ha az általunk kapott szürke nem tetszik, még 2 másik szín közül választhatsz.

 

Az Olang Logan forgalmazója a Nomádsport. 

 

 

Hirdetés