II. GARMIN GPS Games Műhód Fesztivál Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/08/29
Navigációs kalandok mindenkinek - Szeptember 6-án és 7-én II. GARMIN GPSGames Műhód Fesztivál Sarudon. Egy egész hétvégére való program a kirándulni vágyóknak a Tisza-tó partján.
Hirdetés

Tartalmas és mozgalmas családi hétvégét kínál a II. GARMIN GPSGames Műhód Fesztivál szeptember 6-án és 7-én Sarudon, az Eurostrand Kempingben . A szervezők a májusi első navigációs verseny sikerét követően ezúttal egy egész hétvégére való programot biztosítanak a kirándulni vágyóknak a Tisza-tó partján. Akik szívesen próbára teszik navigációs képességüket, értékes ajándékokat is nyerhetnek.

 

A próbatétel ezúttal többféle módon is lehetséges: szombaton a kalandvágyók versenyezhetnek gyalogosan, kerékpáron vagy akár kajakban is. Vasárnap a tapasztaltabbak elindulhatnak a GPS-triatlonon, ahol minden versenyző egymaga kell, hogy teljesítse mindhárom különböző versenyszámot. Bármelyik próbatételt válasszuk is, a cél ugyanaz: minél rövidebb idő alatt, minél több előre megadott pont érintésével célba érkezni. Ezt legkönnyebben egy GPS-készülék segítségével tehetjük meg – ha valaki nem rendelkezik ilyennel, kölcsönözhet a helyszínen, ha ezt a jelentkezési lapon előre jelzi.

A versengés mellett egyéb programok is várják az érdeklődőket: a gyerekek kincskeresésben vehetnek részt, a nagyobbak kipróbálhatják a Wherigo játékot vagy kitölthetnek egy GARMIN-kvízt. Az első 150 internetes jelentkező nevezése ingyenes, s egyben magában foglal egy ebédmenüt is. A további jelentkezők számára 1000 Ft a nevezési díj, 800 Ft-ért pedig ebéd igényelhető. A sarudi Eurostrand Kempingben sátorhelyek és faházak is rendelkezésre állnak azok számára, akik szívesen a fesztivál helyszínén töltenék a hétvégét.

 

A szombaton 9 és 12 óra közötti – akár csapatban is – rajtoló versenyzők között értékes ajándékokat, többek között GARMIN navigációs készülékeket sorsolnak ki. A leggyorsabbak és legeredményesebbek oklevelet és kupát kapnak jutalmul. A vasárnap 8-kor induló profi futam fődíja egy GARMIN Forerunner 405 HR fitneszkészülék.

További információ és jelentkezés:  
Hirdetés