Fjällräven Kaipak túranadrág Hír

Fjällräven Kaipak túranadrág Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2020/04/06
Ha igaz az, hogy túrázni bármilyen ruházatban lehet, akkor mi értelme van mégis a kifejezetten túrázáshoz ajánlott ruházatoknak? 
Hirdetés

Ettől lesz nagyon jó túranadrág a Fjällräven Kaipak

A Fjällräven Kaipak túranadrág G-1000® Eco anyaga megbízható védelmet nyújt a széllel, porral, kisebb esővel, az UV-sugárzással és szúnyogokkal szemben is. Az Eco változat könnyebb, mint az eredeti G-1000®, ezáltal eleve kényelmesebb, de közben ellenáll a sziklák, fatörzsek és a szúrós aljnövényzet "támadásainak" is. A mozgásszabadságot a rugalmas térdhajlat- combbelső- és derékpanelek, valamint a speciális szabás emeli magas szintre.

Két könnyen elérhető oldalzsebe, valamint egy cipzárral és egy patenttal zárható combzsebe elegendő a szükséges eszközök kézközelben tárolására.

A szűkíthető bokaszegély és a bakacsfűzőbe akasztható kampók megakadályozzák, hogy a nadrág szára felcsússzon és így bakancsunkba törmelék juthasson, vagy a lábszárunk megsérüljön.

Magasított hátsó derékrésze a derék számára nyújt extra védelmet, valamint tovább növeli a komfortot intenzív mozgás közben is.

A Fjällräven nyári kollekciójának tulajdonságait a kollekció egyik tervezője ismerteti az alábbi videóban.

Hirdetés