Extrém túrázók karácsonya Hír

Mozgásvilág.hu
2014/11/27
Husky karácsonyi ajándékötletek
Hirdetés

Husky Guide túra hátizsák
A Guide hátizsák egy hosszú ideig fejlesztett széria hetven literes képviselője, melynek megalkotásakor a hatékonyság és a tökéletes használhatóság volt a legfőbb szempont. A széria minden tagja minden részletében kiemelten megfelel a túra hátizsákokkal szemben támasztott követelménynek. Alkalmas kirándulásokhoz, túrázáshoz és hosszú hátizsákos utazásokhoz is.

27.490 Ft

 

Megnézem


Husky Guide túra hátizsák Forrás: Mallory
Husky Guide túra hátizsák
Kép forrása: Mallory

  


 

Husky Anapurna extrém hálózsák Forrás: Mallory
Husky Anapurna extrém hálózsák
Kép forrása: Mallory

Husky Anapurna extrém hálózsák
Mi történne, ha egy szabadban töltött éjszaka után arra ébrednél, hogy elvitték a fejed fölül a sátrad? Egy extrém hálózsákban aludva észre sem vennéd, hogy hidegebb van...

Az Anapurna az extrém széria legközkedveltebb tagja. A hosszú ideig fejlesztett Hollowfibre töltőanyag segitségével a pehellyel töltött hálózsákokban töltött éjszakák kényelmét nyújtja. A legextrémebb hegyi körülményekre tervezték, használata garantálja, hogy nem kell azzal törődnie mennyire fagyos az éjszaka.

25.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Husky Flame extrém sátor Forrás: Mallory
Husky Flame extrém sátor
Kép forrása: Mallory

Husky Flame extrém sátor

A sátrazás nem feltétlenül csak a nyári tóparti szúnyogokkal harcolós éjszakázást jelenti. A természet télen is hív és ha hív, hát menni kell.

A Husky extrém szériájának legkisebb sátra, melynek a szerkezetét és minden részletét tökélyre fejlesztették. Számtalanszor kipróbálták extrém körülmények között is és mindig tökéletesen kiállta a próbát. Ha fontos az alacsony súly és a teljes megbízhatóság, a Flame az ideális választás akár hegymászáshoz, síeléshez vagy kerékpáros túrákhoz is. 

53.990 Ft

 

Megnézem

Hirdetés