Eleged van a városból? Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2011/07/06
Válaszolj egy kérdésünkre, nyerj egy Husky Boyard négy személyes outdoor sátrat, aztán fogd egy pár haverodat és tünés!
Hirdetés
Mallory Sport, üzlet Budapest belvárosában. A Mallory Sport 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező 100%-ban magyar tulajdonú üzlet, magas minőségű és versenyképes árú kínálatával elsősorban az outdoor sportok kedvelőinek igényeit igyekszik kielégíteni. Elérhetőségeink: www.mallory.hu
81679-kep1.jpg
 
Az outdoor szerelmeseinek. Túrázók, kirándulók számára ajánljuk a kiváló ár-érték aránnyal rendelkező, cseh Husky márkájú extrém és outdoor sátrakat, hálózsákokat, hátizsákokat, valamint technikai ruházatot. Szóval, ha igényes és nagy szakértelemmel gyártott termékeket keresel megfizethető árakon, akkor látogasd meg a www.mallory.hu oldalt!
81679-kep2.jpg
 
A Husky márka már világsiker. A Husky márka Japántól kezdve számos európai országon keresztül egészen Kolumbiáig nagy siker történetet futott be, így van ez Magyarországon is. A képlet egyszerű, kiváló szakmai tapasztalat, dinamikus fiatal csapat és a legjobb alapanyagokból készült termékek pénztárca barát árakon kínálva.
81679-kep3.jpg
 
Expedicio nyári sátrak. A Mallory Sport saját márkájaként forgalmazott Expedicio nyári sátrakat mi magunk terveztük és varrattuk Srí Lankán. A remek anyag választás és a hozzáértő tervezés eredményeként az elmúlt évtizedben az Expedicio márkának több ezer elégedett vásárlója volt. 
81679-green-house.jpg
Expedicio Green House családi sátor. A képen az Expedicio Green House családi sátor látható, melyet most 85 990 Ft helyett, mindössze 33 990 Ft-ért vásárolhatsz meg üzletünkben. További információért látogasd meg a www.mallory.hu oldalt!
 
81679-salvas.jpg
A tengerpart üres lenne a Salvas nélkül. A Salvas hosszú évek óta a tenger szerelmeseinek kedvenc márkája. Itáliában elnyerte a legöregebb búvárfelszerelést gyártó cég címét. Ez a több éves tapasztalat teszi lehetővé, hogy a Salvas a tudás és a gyártási szakértelem alkalmazásával lépést tudjon tartani az idővel, ezen a különleges és igényes piacon. Termékei olyan első osztályú alapanyagokból készültek, mint a hipoallergén szilikon vagy a páramentes, temperált üveg.
 
Szeretnéd megnyerni a Husky Boyard négyszemélyes outdoor sátrat?
81679-boyard.JPG
Válaszolj az alábbi adatlapon található kérdésre , add meg elérhetőségeidet és klikk a "jelentkezés" gombra , legkésőbb 2011. július 26-a éjfélig!
Ha segítség re lenne szükséged a válaszadáshoz, látogasd meg a www.mallory.hu weboldalt!
Részletes játékszabályzathoz klikk ide!
Hirdetés