„Csak természetesen Közép-Dunántúlon”

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/05/18
2007. május 19 és június 16. között a Magyar Turizmus Zrt. Közép-dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság divatbemutatóval, zenés, táncos műsorral színesített road show-t rendez a belföldi turizmus fellendítése érdekében, kiemelve a „Királyi régió” természetjárással, túrázással kapcsolatos lehetőségeit, a Zöldturizmus éve kampány keretében.
Hirdetés

Célunk, hogy felkeltsük a figyelmet a régió természeti látnivalóira, szépségére és kedvet teremtsünk a Közép-Dunántúlra történő utazáshoz.

A road show 4 hétvégén, szombaton az alábbi helyszíneken zajlik:
    - Szeged 2007. május 19.
    - Miskolc 2007. június 2.
    - Szolnok 2007. június 9.
    - Bp-Duna Plaza 2007. június 16.

A program délelőtt 10-kor kezdődik és délután 17 óráig tart. Délelőtt és délután egy-egy – sport- és szabadidő ruházatot és kiegészítőket felvonultató divatbemutatóval indul. Lesznek zenés, táncos előadások, közben kvízjátékok természetjáráshoz kötődő kérdésekkel.
A műsort Magony Szilvia, az MTV1 Napkelte Programajánló Háziasszonya konferálja. Meglepetés vendégeink, a Székesfehérvári Vörösmarty Színház ismert és népszerű művészei, Brunner Márta és Ács Bálint, akik egyben a Komáromi Lovas Színház művészei és a „természetjárás, kerékpározás” kedvelői. ők musical világslágereket adnak elő.

A road show-n társkiállítók is lesznek, akik kapcsolódnak a Zöldturizmus évéhez (Pro Vértes Alapítvány-Vértes Naturpark, Velencei-tavi Nyári Játékok települései, Bakony Turizmusáért Egyesület, hotelek, kempingek, Vizisportiskola és Szabadidő Központ, Sport Beach Velencei-tó, termálfürdők, SOL TOURS Utazási Iroda, stb.)

A kvízkérdéseket helyesen megválaszolóknak és a TOTO helyes kitöltése után „természetjárós” meglepetés ajándékot „zsákbamacskát” adunk az érdeklődőknek. Óriás puzzle helyes kirakása után ajándék puzzlet kap a játékos.

Gyermekjátszóház várja a családokat, kisgyermekeket, s a természettel kapcsolatos rajzokat készíthetnek, mely „emlékpecséttel” lesz ellátva.
A road showt végig kíséri a Velencei-tavi Nyári Játékok immár ismertté vált „arca”, aki a játékokkal kapcsolatos kérdésekre helyesen válaszolóknak ajándékot ad át.


Magyar Turizmus ZRt. KD RMI