Tejben-vajban fürdetős sportesemények

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2013/02/27
A Balatonman és Maratonman szervezők ígérete szerint igazán oda fogják tenni magukat, ami alapján valami nagyon jóra számíthatunk.
Hirdetés

A 2012-es első Balatonman pályája némileg könnyebb lesz idén, de még így is "a legkeményebbnek ígérkező hazai versenynek ígérkezik".

A Balatonman triatlon fesztivál június 14-16-án Balatonfüreden egy komplex sportünnep lesz. Nem ígérnek kevesebbet, mint világszínvonalú pályát, prémium kategóriás szervezést, kiemelt hangsúlyt a frissítésre és szórakoztató programokat mind a versenyzőknek, mind az őket kísérő szurkolóknak.

Kétségtelen, hogy Balatonfüred és környéke az egyik legszebb vidék Magyarországon és ott versenyezni, sportolni már önmagában is sok jót ígér. A teljes Ironman táv mellett 70.3 (féltáv) és egy "speciál" kategóriában is el lehet indulni, természetesen váltóban is. A szervezők szeretnék minél több emberrel megtapasztaltatni, hogy a triatlon nem csupán a szuperatléták sportja. Megfelelő felkészüléssel bárkiből lehet ironman, de a rövidebb távok teljesítése vagy a váltóban való részvétel is fantasztikus élményt nyújt. El kéne menni, nem!?

Klikk: Balatonman

 

A Maratonman futóesemény sorozat azoknak szól, akik imádják a futást! Azoknak, akik még csak kezdenek rákapni az ízére, vagy akik már rendszeresen futnak. Azoknak, akik még csak elhatározták, vagy akik már többször le is futották a maratont. Szóval mindazoknak, akik úgy állnak a futáshoz, hogy a célig nincs megállás!

A szervezés és az ellátás színvonala az ígéretek szerint a prémium kategóriát fogják képviselni akár a versenyzők, akár a szurkolók igényeiről van szó.

Az első állomásra, a Tavaszi Futamra már nevezhetsz is akár. A pálya Balatonfüred legszebb részét, a Tagore sétányt és a Vitorlás teret okvetlenül érinteni fogja és úgy lett kialakítva az útvonal, hogy a neked szurkolókkal többször is találkozhass anélkül, hogy kocsiba ülve kellene rohangálniuk és keresgélniük merre vagy.

A második futam felfokozott hangulatban fog zajlani, mert a Balatonman betétprogramjaként rendezik. Ráadásul mindez este, egy fáklyákkal megvilágított pályán. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy modernkori, eposzi hősköltemény szereplőjévé válhatsz, ha rajthoz állsz!

Harmadik alkalommal a Maratonman a fővárosba látogat. Nagy durranás lesz, különleges élmény, de egyelőre több részletet még nem árultak el nekünk.

Klikk: Maratonman

 

Egy biztos, hogy valamennyi versenykiírás nagyon csábítóan hangzik és ha valóban olyan nagyszabáyú rendezvények lesznek, ahogy ígérik, akkor a Balatonman-en és a Maratonman-en OTT KELL LENNI!

 

Hirdetés