Csobbanj a Velencei tóban Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2012/08/02
Ideje, hogy új mókába kezdjünk a nem egészen két hét múlva megrendezendő  3. ActiveO2 Velencei Tóúszás on .
HirdetésIgencsak benne vagyunk a nyárban, a nyárhoz pedig valamilyen módon mindenképpen hozzá tartozik a tikkasztó meleg és a víz. Nem is olyan régen különböző távokon izzadhattunk a 9. E.ON Délibáb Terepfutáson. Azóta mindenki kipihente magát, itt az ideje hát, hogy új mókába kezdjünk, hiszen nincs is jobb alkalom revansot venni a hortobágyi szárazságon, mint a nem egészen két hét múlva megrendezendő 3. ActiveO2 Velencei Tóúszás .

2012. augusztus 11-én Gárdonyban kedvtől és felkészültségtől függően választhatod az 1500 vagy a 3000 méteres távot, sőt, újdonságként, akik csak ismerkednek még a nyíltvízi úszással, kipróbálhatják magukat 500 méteren is. 

Ne feledd: a kedvezményes nevezés határideje augusztus 5.

  

Ha nevezel valamelyik úszó számra,  egy ilyen egyedi, emblémázott pólót kapsz.

A 3. ActiveO2 Velence Tóúszással kapcsolatos összes információt megtalálhatod ITT . 

 

Ha a tó, a környező erdők és a kerékpárút az úszáson kívül másra is inspirál, akkor neked találtuk ki idén az esemény különleges betétszámát, az ActiveO2 Túra Triatlont . Ez az új, s nem mindennapi erőpróba annyiban különbözik a hagyományos triatlontól, hogy az úszás és a bringa után egy kellemeset sétálhatsz a fák hűvösében, hiszen futás helyett túra a betétszám - majd végül ismét kerékpározás következik. Akár rövid vagy középtávon, akár hosszún indulsz, az emblémázott póló mellett a teljesítés után mindenképpen egy egyedi elismerő oklevél a jutalmad – no és persze az élmény, hogy megcsináltad. Elsőre.  Képzeld csak oda a neved erre a papírra itt! Ilyen aztán nem lesz mindenkinek!

 


Hirdetés