Merida együttműködés Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2010/03/16
Hirdetés

Régi nagy vesszőparipám, hogy olyan klubot szeretnék felépíteni az évek során, amelynek, minden fontos területre megvan a támogatója. Nagy örömünkre az Uniqa Biztosítóval hosszútávon fogtuk meg az Isten lábát, sport felé elkötelezettek, és mi sem rövid távra tervezünk.

Szóval a „cash” rendben van.

Az Újbuda páratlan körülményeket biztosít nekünk azzal, hogy a Sportmax1 33-as medencéjének mind a nyolc pályája reggel csak a miénk.

Svéd Amelinek hála a Honvédon is van egy kis bázisunk, mellyel a futásunk van megoldva „mindörökké”. Táplálék kiegészítést a Twinlab-vel, illetve a TOZO Kft.-vel oldjuk meg régóta.

Már csak két dolgot kellett ráncba szedni. Az egyik a felszerelés ügye, a másik a bringák.

Előbbiben, hála a BikeArtnak, Orca versenymezekkel rendben vagyunk, de sportfelszerelés terén Magyarországon csöppet sincs könnyű dolgunk… Ezen még dolgozunk keveset.

A Merida viszont talán a legfontosabb téren jelent mérföldkövet az egyesület életében.

Eddig két céggel álltunk kapcsolatban. Én személyesen kb. 6 éve toltam Trekkel, és örök hálával tartozom Tordai Csabinak és csapatának. Akkor segítettek, amikor a fenekem is kint volt a naciból, és nagyon nem esett volna jól, ha még bringára is költeni kell.

A másik az Orbea (ők az BikeArt), velük mind a mai napig jó a kapcsolatunk, versenymez terén sokat segítenek. Mindkettő cég igen korrekt volt velünk, de sajnos nem tudták felvállalni egy ma már 80fősre duzzadt egyesület támogatását.

Ekkor lépett a Merida a képbe, amely ár-érték arányban verhetetlen a piacon.

Mint MTB gyártó, már eddig is jól csengett a nevük a bringások között, de ha arról volt szó, hogy Merida, mint országúti keró, hát… egy kézlegyintéssel intézte el majd mindenki.

A Merida érezte, hogy ezen változtatnia kell, és egy igen neves vázépítő mestert fogadott, Jürgen Falke személyében. Az úriember olyan jó időfutam bringát rittyentett, hogy tavaly (Centurion festéssel) ezzel nyerték meg a Roth-i Ironmant.

Nekem személy szerint most erre a gépre fáj a fogam, és meg is kapom hamarosan.

A klubban 3kategóriát állítottunk fel. Az élcsapatnak külön intézzük a bringákat. Egyelőre igen-igen jó áron vesszük, remélhetően a jövőben párat kapunk is. A második sor már „csak” egy kedvezményes árat kap. Megjegyzem, ez is olyan, mint egy-egy másik márka beszára…

A harmadik kategória, az „amatőrök” pedig a Berguson üzletében kapnak egy kártyát, ők is kedvezményesen vásárolhatnak, de az ügyintézésből ezzel a trükkel kivonjuk magunkat.

A Bringa Expo-n természetesen meglátogattam támogatóinkat, és ha már arra jártam, leimádkoztam az állványról az 1.2millás gépet, hogy legalább fotón gyönyörködhessek addig benne.

Hirdetés