Fundango Snowboard Magyar Bajnokság Hír

Positive.co
2013/02/26
Snowboard magyar bajnokság, síkupa és sí-vitorlásverseny Murauban!
Hirdetés

Március 14-én a snowboard paralell szlalom versenyekkel rajtol el a 21. Fundango Snowboard Magyar Bajnokság és Síkupa 4 napos rendezvénye az ausztriai Kreischberg lábánál. A Magyar Snowboard Szövetség hivatalos versenyprogramjában 2 snowboard alpin szám, a szabad stílusú big air és slope style, valamint az alpin és freestyle versenyzők által is kedvelt boardercross verseny szerepel. Emellett sí futamok, élő koncertek, bulik és kiegészítő programok teszik teljessé a 4 napos ünnepet.

 

Már 21. éve március közepén, a kokárdás ünnepen tartják a hazai snowboard élet legnagyobb ünnepét, ahol mind az 5 számban magyar bajnokokat avatnak. Emellett síben is megmérettetnek a magyar síkupa óriás műlesiklás (GS) sorozatának résztvevői és a freesteyle és cross számokban is várják a síelőket. Az giant slalom számokban ráadásul az amatőr síelők és boardosok is rajthoz állhatnak. Az idei évben ehhez a rendezvényhez csatlakozott a Dockyard Ski&Sail Challenge, amely egy síelésből és vitorlázásból álló kombinált verseny (a vitorlázás a Balatonon lesz áprilisban).
A délutáni, esti programokról is gondoskodnak a szervezők, hiszen a szokásos és kedvelt hófoci, az ollie és limbo jam mellett hazai DJ-k játszanak az esti bulikon és 2 koncertre is sor kerül. Egyik nap az elektronikus zenét játszó Polar Deer, míg a szombati napon az RHCP tribute zenekarként ismert Erős Pista szolgáltatja az alaphangulatot.

 

21. Fundango Snowboard Magyar Bajnokság és Síkupa
2013. március 14-17. Kreischberg, Ausztria
FB esemény: www.facebook.com/events/149456331870473
Ski&Sail verseny oldala:

Hirdetés