Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Olaszország

Livigno

Livigno

Sípályák 30.0km 65.0km 20.0km
Távolság BP-től 905km
SZEZON   11.27 - 05.01
Magasság   1816-2785m
FELVONÓK 12 CSÁKÁNYOS 14 ÜLŐLIFT 6 KABINOS

A Síterep nyitva

Utolsó havazás: 2020.02.18

Síelhető pálya: 115 km

Üzemelő síliftek: 32

Hóadat frissités: 2020.02.18

Livigno sípálya információk

A múlt évben a legjobb sípályák közé választott Livigno síterep idén egy nagyon is csábító újdonságot talált ki a freeride szerelmesei számára. Felismerték ugyanis, hogy a pályán kívüli síelés egyre több érdeklődőt vonz főleg a külföldi téli sportok kedvelői közül. Az új Freeride-Projekt keretein belül két speciális zóna kerül kialakításra, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a síelés eme válfajával. Ezek a területek körbe lesznek kerítve, biztosítva lesznek és mindenki számára nyitva állnak majd, aki a friss hóban akar csúszni.

A biztonságra extra figyelmet fordítanak, minden reggel tájékoztatják majd az érdeklődőket, hogy milyenek aktuális hóviszonyok, mennyire stabil a pálya, kell-e számolni lavinaveszéllyel, az információk elérhetőek lesznek az interneten (www.livigno.eu) és a sílifteknél is ki lesznek függesztve. Valamint hetente tartanak a hegyi vezetők az érdeklődők számára előadást a pieps, a szonda és a lapát használatáról.

A jövőben tervezik, hogy a projekt tartalmazzon egy síalpinista-utat, amely éjszaka is használható lesz, de itt mindenképpen kötelező lesz a lavina mentéshez elengedhetetlen felszerelés.

 

Szerintünk Livigno


Tagadhatatlanul Olaszország a kedvenc célországom, ha síelésről van szó! És az olasz síterepek közül is kiemelkedő hely számomra Livigno, ami egy igazi síparadicsom, ahol az ember feltöltődhet és teljesen átadhatja magát a sportnak és a bulizásnak is!

A hely külön érdekessége, hogy a városhoz vezető út egy egyirányú alagúton át megy, amelyen áthaladva igazi téli álomvilágba csöppenünk. A rengeteg pályát képtelenség megunni, kezdőtől a vérprofiig senki nem tud unatkozni itt. Jómagam a snowboardozás alapjaival itt ismerkedtem és őszintén mondhatom, nem a pályák hibája, hogy nem jutottam messzire.

A hüttékben mindig jó zene szól, nem az a borzalmas sramli-muzsika, ami az osztrákok specialitása. A forralt bor ugyan nem az igazi, de sokat javítanak rajta, azzal hogy dobnak bele egy kis szelet narancskarikát. Az étel viszont kárpótol mindenkit, igazi olasz konyha, csak a vacsora kezdő időpontját nehéz kivárni, a hegy lábánál található éttermek nyitvatartási ideje, nem igazodik pontosan a liftzárás után korgó gyomorral szállásaikra megtérő síelőkhöz, de érdemes kivárni!

 

Livigno másik nagy előnye, hogy vámszabad terület, ezt ki is használja a városka, tele van csillogó üzletekkel, ahol a megszokottnál olcsóbban juthatunk szeszesitalhoz, parfümhöz és ruhához is. Esti programnak jó móka, sétálni a nyüzsgő utcákon és nézelődni.

 

Livigno síbérletárak

1 nap
Felnőtt   50,0 €
Gyerek   25,0 €
31,0 €
50,0 €
58,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA OLASZORSZáG SÍTEREPEIVEL)

Szállások Livigno vonzáskörzetében

Livigno szálláskereső


Extrák

Funpark

Útvonal Livigno sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Livigno...

JÁRTÁL MÁR LIVIGNO SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!