WINTER-anti-FASHION BAJNOKSÁG 2010 Hír

Mozgásvilág.hu
2010/11/05
Bizonyítsd be, hogy Neked van a legnagyobb szükséged vadiúj sícuccokra és mi felruházunk Téged!
Hirdetés
Töltsd fel a Mozgásvilág.hu facebook üzenőfalára a W a F bajnoka -gyanús képedet Mozgósítsd a haverokat , hogy szavazzanak a Te képedre!   Nyerj sportcuccokat 75.000 Ft értékben!
Kezdj neki, Klikk ide! ha kérdéseid lennének a feltöltéssel és szavazással kapcsolatban, klikk ide!
  
A szerencsén alapuló nyereményjátékok olyan igazságtalanok, hiszen lehet épp olyan valaki nyer, akinek nem is lenne szüksége arra a nyereményre. Éppen ezért azt találtuk ki, hogy m ost annak adunk ajándékot, akinek a legnagyobb szüksége van rá , vagyis aki elnyeri a
2010 WINTER - anti - FASHION (vagyis a W a F ) bajnoki címet.
 
2010 WINTER-anti-FASHION
 
Bizonyítsd be, hogy Te vagy a sípályák W a F bajnoka , Neked van a  legretrobb, leggagyibb, legbénább, legviccesebb és/vagy legszakadtabb sí/snowboard felszerelésed! Töltsd fel a Magadról készült fotódat, melyben a komplett sí/snowboard felszerelésedben pózolsz (csak egyetlen egyet) és ha a szavazatok alapján Te leszel a W a F bajnoka , akkor Te kapod a
40.000 Ft-os vásárlási utalványt
mellyel végre felszerelheted magad normális cuccokkal.
 
Második díj: 20.000 Ft értékű Sidas comform'ABLE Lábraformázható egyedi betét Costum Sí (sport talpbetét) A konfekció sícipőt a sportoló egyedi lábához alakítja. A 100 %-os lábra formálás biztosítja (nem csak a problémás lábúaknak) a teljes kényelmet és a tökéletes illeszkedést a láb és a cipő között. Segít a helyes testhelyzetet megtartásában, ez által is fokozva a kényelmet és az egészséget. Különböző sí tudásokhoz, kényelmi igényekhez többféle modell közül választhatunk. ( Mi már leteszteltük, klikk ide! )
Harmadik díj: 2 pár technika Bridgedale sízokni All Mountain Technikai sí zokni. Teljes komfortot nyújt a téli sportokhoz. A legjobb alapanyagokból a Bridgedale technológiai fejlesztéseivel. Az egyedül álló WOOLFUSION technológia biztosítja a természetes gyapjú, és a speciális műszálak tulajdonságainak a maximális kihasználását. A T2 Különleges hurkolási technológia a kiemelkedő párnázást fokozza a lábfej kényes területein. A Bridgedale négy féle sí zoknit fejlesztett a különböző technikai igényű síelőknek.
 
 
Töltsd fel a Mozgásvilág.hu facebook üzenőfalára a W a F bajnoka -gyanús képedet Mozgósítsd a haverokat , hogy szavazzanak a Te képedre!   Nyerj!
Kezdj neki, Klikk ide! ha kérdéseid lennének a feltöltéssel és szavazással kapcsolatban, klikk ide!
 
A nyereményjáték időtartama: 2010 november 5-től december 1-e déli 12:00-ig. Ez idő alatt lehet képet feltölteni és szavazni is rá.
Sorsolás: A végeredmény a december 1-e déli 12:00 óráig beérkezett szavazatok (lájkolások) alapján lesz kihirdetve.
Szabályok: - A feltöltött képek szerzői tisztaságáért a feltöltő felel, azért a Mozgásvilág.hu nem vállal felelősséget. - A közerkölcsbe ütköző, illetve a kritériumoknak nem megfelelő képek törlésének jogát fenntartjuk. - Az utólag manipulált (fotosoppolt) képeket töröljük. Ez alatt nyílván azokat a módosításokat értjük, melyek a felszerelés állagát, stílusát, színét, stb. változtatják meg. - Egy felhasználó csak egyetlen képpel nevezhet. - Nevezni mindenkinek csak a saját magát ábrázoló képpel szabad. - Szavazni minden olyan felhasználó tud, aki a Mozgásvilág.hu facebook profilját kedveli - Egy felhasználó több képre is szavazhat, de mindegyikre csak egyszer. - A képfeltöltéssel hozzájárulsz, hogy azt a Mozgásvilág.hu oldalán a feltöltött képeket felhasználhassuk. - A játékra jelentkezés feltételeivel kapcsolatos kérdéseket az info@mozgasvilag.hu e-mail címre várjunk.
Kritériumok: Kizárólag saját magadról készült, nem manipulált fotót tölthetsz fel és a fotón lehetőség szerint W a F bajnoka-gyanús (divatjamúlt, ciki, szakadt, béna) felszerelésben legyél. Ne tölts fel apró képet, a kép mérete legyen akkora, hogy szemgüllesztés nélkül is jól látható legyél rajta. Lehetőség szerint egyedül szerepelj a képen, vagy legyél jól elkülönülve a többi szereplőtől.
 
Töltsd fel a Mozgásvilág.hu facebook üzenőfalára a W a F bajnoka -gyanús képedet Mozgósítsd a haverokat , hogy szavazzanak a Te képedre!   Nyerj!
Kezdj neki, Klikk ide! ha kérdéseid lennének a feltöltéssel és szavazással kapcsolatban, klikk ide!
Hirdetés