Semmering: éjszakai szánkómóka

outdoor-online.hu
2008/12/19
Hazánk fiai körében az egyik legnépszerűbb osztrák síterep különleges szánkópályával rukkolt elő. Ez a 3 km hosszú, éjszaka is fényárban úszó Varázshegy Élmény-Szánkópálya!
Hirdetés

Mintha beszánkóznák egy szellemvasút pályájára: fantasztikus építmények, alagutak, mágikus fényeffektek és szférikus hangok. Ne hagyd ki, ilyet még nem láttál!
Esti szánkóbuli Semmeringen Kép forrása: www.semmering.com Szánkópálya – repülj szélsebesen!
Hihetetlen kaland kicsiknek és nagyoknak az egyedülálló 3 km-es, kivilágított természetes szánkópálya útvonal. A pálya a gondola felső állomásánál kezdődik és vezet le a lejtőn fantasztikus dizájnnal és fényeffektussal díszített alagúton.

Egyedülálló élmény az egész családnak és a téli kalandok kedvelőinek!

A szánkópályák nyitvatartási ideje nem különbözik semmiben a pályák és felvonók általános rendjétől.  
Szánkópálya bérletek: 1. Jegyvásárlás a csúszások száma szerint

A jegyet csoport is használhatja. Ha például 20 lesiklásra vásárolunk jegyet, akkor 10 személy kétszer is le tud szánkózni. A jegy árában benne van a kabinos felvonón való feljutás is.  
Árak:
A jegy típusa          Felnőtt         Ifjúsági        Gyerekek

4 csúszás                    34,00               30,00               24,00

8 csúszás                    60,00               54,00               43,00

20 csúszás                 126,00             125,50             113,00

 
2. Személyre szóló és akciós bérletek

Vásárolhatunk olyan jegyet is, amelyet csak bizonyos napszakokban lehet igénybe venni (napközben, este, egyes időintervallumokban). Ilyen bérlettel a megadott időkeretek között annyiszor csúszhatunk le, amennyiszer csak kedvünk tartja.

A bérleti díjban benne foglaltatik a mágneses kártya díja is, amely 3 Euróba kerül, azonban ezt az összeget visszaváltáskor visszakapjuk.

 
Esti szánkóbuli Semmeringen Kép forrása: www.semmering.com
 
Szánkóbérlés
Ha nincs szánkónk az sem probléma, hiszen minden további nélkül bérelhetünk egyet a kasszánál, közvetlenül a kabinos felvonó alsó állomásánál. Természetesen saját szánkót, hóbringát és műanyag bobot is használhatunk a szánkópályán. Felfújható bobok és hasonló irányíthatatlan, fék nélküli csúszó alkalmatosságok nem engedélyezettek. 

Kölcsönzési díj: 6,50 Euró/szánkó/nap vagy este Előfoglalás meghatározott időpontra csoportok számára igényelhető.  

 
Éjszakai szánkózás
Semmering éjszaka is kitűnő helyszínt biztosít a szánkózók számára Kelet-Ausztria leghosszabb szánkópályáján! Éjszakai szánkókaland kicsiknek és nagyoknak, nap végén kis lazítással az „Apres Ski” bárban vagy a számos hütte valamelyikében.  

 
Esti szánkóbuli Semmeringen Kép forrása: www.semmering.com
 

 
A Varázshegy paraméterei:

- 14 kilométer sípálya nappal - 13 kilométer sípálya éjszaka - 3 km Varázshegy Élmény-Szánkópálya nappal és éjjel - Split-Park snowboardosoknak és freeridereknek - Gyerekpályák  

Nyitvatartás: Nappal: hétfőtől vasárnapig 8.30 – 16 óráig Éjszaka: hétfőtől- szerdáig 18.00-21.00 óráig, csütörtöktől-vasárnapig 18.00-22.00 óráig  

Kapcsolat: www.semmering.com
Hirdetés