Már nyitva a sípálya Visegrádon! Hír

outdoor-online.hu
2008/12/29
Ha hó nem is, a hideg végül beköszöntött, így a hóágyúzható hazai síterepek várják a téli szüneti rohamot. Visegrádon - ahol már hat felvonó van, számos hóágyú és világítás - december 28-án a nagyobbik hóágyús pályával nyitottak (újra).
Hirdetés

Működik a kölcsönző, a büfé és természetesen minden nap esti sízés 21 óráig. A hóágyúzás az 1/a kezdőpályával és a tubingpályával folytatódik.

 

December 30-án hajnali kettőig fergeteges ELőSZILVESZTERI buli, már a hagyományoknak megfelelően, a kivilágított és kihangosított pályán, ahol képletesen "átsíelünk az új évbe".

Visegrád, Nagyvillám-hegy északi oldala (GPS: 47°47.99862'N  18°59.41302'E, bobpálya a déli oldalon van)

Megközelítés autóval (rövidebb): A 11-es útról Visegrád előtt (40. km kő után [GPS: 47°48.0912'N  18°58.9908'E]) balra kell fordulni, majd a szerpentin úton 2,4 km-t kell haladni. Itt csak hókotrás van, téligumi/hólánc legyen!)

Megközelítés autóval (hosszabb): Visegrád központjából a fellegvári szerpentin úton felfelé, majd - a bobpálya után - lefelé: összesen 7,6 km (bobpálya parkolóig sózva, tovább lefelé csak hókotrás)

Megközelítés busszal: A Szentendre - Visegrád vonalon közlekedő buszról a Visegrád Várkert megállónál kell leszállni, majd gyalogosan 1,5 km-t kell megtenni.

Megközelítés vonattal: A szobi vonalról Nagymarosnál leszállva, a visegrádi komppal kell átkelni.

Visegrádi sípálya

 

Hazai sípályák, melyek már megnyitottak vagy napokon belül várható a nyitásuk:

Mátraszentistván Sípark Bánkút Eplény Kékestető Nagy Hideg-hegy Szilvásvárad  
Hirdetés