Menü

2014.11.26.     Hozzászólás 1

E nélkül ne menj síelni

Előzd meg a kellemetlen meglepetéseket


Hacsak nincs jól bejáratott sí útícélod, vagy van, de már meguntad, nézz szét jól, hogy hova érdemes síelni menni. Lesz-e elég hó, amikor síelni szeretnél, van-e olcsóbb síbérlet a környéken, hol van a legjobb szállás, ahol azt kapom, amit szeretnék, szerveznek-e sítábort, hogy neked csak a síeléssel kelljen foglalkoznod, a szervezést meg csinálja más...

 

A legjobb sípálya a Te igényeid szerint

Ha nincs konkrét célod, vagy új izgalmas síterepek is megismernél akkor próbáld ki a sípálya toplistát, melyből a következő kérdésekre könnyen megtalálhatod a választ: Hová menjek síelni? Hol van hó? Hol van a legközelebbi sípálya, hol van a legtávolabbi sípálya? Hol a legolcsóbb síelni és hol fizethetünk legtöbbet egyetlen lecsúszásért!

 

 

Találd meg a legjobb síterepet

Minden eddiginél frissebb és pontosabb hóadatokkal, időjárás adatokkal szolgálunk számotokra az egyes sípályákról. Sőt, "hótörténeti" infókat is találsz, vagyis megtudhatod, hogy az elmúlt év(ek) alapján egy-egy sípályán mikor a legjobb síelni.

Találd meg a legolcsóbb síterepet

Természetesen nem csak a hóadatokat biztosítunk számodra, hanem a sípályákra vonatkozó aktuális síbérlet, napijegy árakat is megtudhatod néhány kattintás alatt és azt is megnézheted, hogy az árszínvonal milyen a többi sípályához képest.

 

Síszállás exkluzív

Síszállásokat eddig is kiemelten kezeltük, de ezentúl a sí/snowboard oldalon a hírek alatt kiemelt blokként is megtaláljátok a legjobb szállásokat!

Már nem csak szállás típusra és országra van lehetőség szűrni, hanem rengeteg hasznos újdonságot is beletettünk, hogy minél könnyebb legyen az igényeidnek, elvárásaidnak megfelelő szállást megtalálnod. 

- Keress szállást a sípályától való távolsága szerint
- Találd meg a neked tetszó szállásítpust (apartman, hotel, vendégház, stb.)
- Böngéssz ellátás alapján
- Gyerekkel jönnél, vagy fontos a wellness? Téged a személyes beszámoló győz meg leginkább? Minden szállásnál jelöltük ezt is.

 

Olvass többet a témáról: sípálya

Ajánló