E nélkül ne menj síelni

E nélkül ne menj síelni

Tankó József
Tankó József
2014/11/26
Előzd meg a kellemetlen meglepetéseket
Hirdetés

Hacsak nincs jól bejáratott sí útícélod, vagy van, de már meguntad, nézz szét jól, hogy hova érdemes síelni menni. Lesz-e elég hó, amikor síelni szeretnél, van-e olcsóbb síbérlet a környéken, hol van a legjobb szállás, ahol azt kapom, amit szeretnék, szerveznek-e sítábort, hogy neked csak a síeléssel kelljen foglalkoznod, a szervezést meg csinálja más...

A legjobb sípálya a Te igényeid szerint

Ha nincs konkrét célod, vagy új izgalmas síterepek is megismernél akkor próbáld ki a sípálya toplistát, melyből a következő kérdésekre könnyen megtalálhatod a választ: Hová menjek síelni? Hol van hó? Hol van a legközelebbi sípálya, hol van a legtávolabbi sípálya? Hol a legolcsóbb síelni és hol fizethetünk legtöbbet egyetlen lecsúszásért!

Találd meg a legjobb síterepet

Minden eddiginél frissebb és pontosabb hóadatokkal, időjárás adatokkal szolgálunk számotokra az egyes sípályákról. Sőt, "hótörténeti" infókat is találsz, vagyis megtudhatod, hogy az elmúlt év(ek) alapján egy-egy sípályán mikor a legjobb síelni.

Találd meg a legolcsóbb síterepet

Természetesen nem csak a hóadatokat biztosítunk számodra, hanem a sípályákra vonatkozó aktuális síbérlet, napijegy árakat is megtudhatod néhány kattintás alatt és azt is megnézheted, hogy az árszínvonal milyen a többi sípályához képest.

 

Hirdetés