Ott voltunk - IX. Hungarodeo Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/05/10
Egy tonna cement és vagy 2száz munkaóra eredménye, nehéz körülmények és mindenre elszánt vadvízi kajakosok látványos trükkjei Ez volt a IX. Hungarodeo, ahová mi is elmentünk és filmeztünk, fotóztunk...
Hirdetés

A IX. Hungarodeó jó példája annak, hogy ha egy ország szűkülködik valamiben (ez esetben vadvízben), akkor kellő kitartással és elszántsággal így is fel lehet zárkózni a többi országhoz. A hazai vadvízi "keresletet" mi sem bizonyítja jobban, mint az az erőfesztés, ami a Hungarodeó pályáját eredményezte. És ez a szimpatikus az egészben, végre nem sopánkodik a magyar azon, hogy valami nincs, hanem próbál csinálni. Persze a pálya nem mérhető össze a valódi vadvízen kialakított valódi pályákkal és az is biztos, hogy sok víz lefolyik még a Dunán, mire itthon épül egy olyan víztározó, ahol legalább egy dunacsúnyi pályához hasonlót alkotnak, de az úttörők már elindultak.

A srácok a versenyen egytől egyig beleadtak apait-anyait, ki több, ki kevesebb rutinról adott tanúbizonyságot. Májerkedtek, fogolódtak, eszkimóztak, szaltóztak, de a legjobbaktól egy dolgot hiányoltunk... még csak nem is lihegtek.

Szóval valami elindult itthon, s úgy látszik, lesz még itt folytatás...

 
Ha nem indulna el a vetítés, klikk ide!
 

* A letöltött fotók, illetve videók egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése kizárólag a Mozgásvilág.hu hozzájárulásával és a forrás megjeleölésével engedélyezett.
Hirdetés