Merida Reacto Evo Team

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2014/02/25
Hirdetés

A Merida Reacto Evo Team vázát a tavalyi modellhez képest nem alakították át, viszont az egész gépet jelentősen feldobja a Rotor Q-rings hajtómű, ami tökéletesített oválformájának köszönhetően folyamatosabb tekerést biztosít, különösen az emelkedőknél kiállva küzdésnél. A különleges forma mellett az ANT+ adatátvitelt használó integrált wattmérő emeli 110%-ra a "kell nekem" érzést, ami arra alkalmas készülékkel (ez esetben Garmin Edge 510 érintőkijelzős GPS-szel) annyi adatot szolgáltat, amitől még a NASA szerverei is kiakadnának. A Shimano Dura Ace DI2 elektromos váltó precíz működését a saját teljesítményem kevésbé, a Lampre Merida országúti csapat eredményei viszont annál inkább bizonyítják.

Merevsége ellenére hosszabb távon sem kényelmetlen a Merida Reacto Evo Team, persze ehhez a jó minőségű mallorcai utak is nagyban hozzájárultak.

 

2014-ben még csak a versenyzők számára elérhető a Rotor Q-Rings hajtóművel szerelt Merida Reacto Evo, de a 2015-ös "polgári" modelleken már Te is választhatod magadnak (akár már ez év nyarának végétől).

Hirdetés
Hirdetés