Woom kerékpárok

(x) - Támogatott tartalom
2018/10/01
Miben más a Woom, mint a piacon elérhető prémium gyermekkerékpárok?

Woom

Két Osztrák fiatalember Christie Bezdeka és Marcus Ihlenfeld célja nem kevesebb, mint a tökéletes gyermekkerékpár megalkotása volt. Kifejleszteni azt az ideális kerékpárt, ami nem csak a gyermekeket, de a szüleiket is inspirálja.

Hat év kísérletezés után megszületett a Woom, amely hat méretben elérhető, kiszolgálva ezzel a másfél éves kisgyermektől kezdve a 15 éves fiatalokig tartó korosztályt.

Woom gyerekkerékpár
Woom gyerekkerékpár
Kép forrása: Woom

Miben más a Woom, mint a piacon elérhető prémium gyermekkerékpárok?

Egyedi és szuperkönnyű

Kerékpáralkatrészeink 85%-a egyedi fejlesztésű és kizárólag a Woom számára gyártják ezeket (itt nem a felnőtt kerékpárokra gyártott alkatrészek kicsinyítéséről van szó), így olyan kerékpárokat kínálunk, amelyek megfelelnek a gyermekek anatómiájának és az ő igényeikre van szabva.

A kerékpározási élmény szempontjából a súly is döntő. A folyamatos fejlesztési munkálatoknak köszönhetően egy Woom kerékpár 40%-al könnyebb, mint a piacon kapható többi hagyományos gyermekkerékpár. A Woom2 5,3 kilogrammos súlyával a világ legkönnyebb gyermek biciklije.

  

 

A legkisebbek a mi bringáinkon 30%-al gyorsabban tanulnak meg bringázni. Oldalkerék nem is tartozéka a bringáknak, mert egyszerűen szükségtelen. A Woom kivitelezését és megjelenését a nemzetközi bírák több helyen is 2017-ben és 2018-ban is a legjobbnak minősítették.

Díjak
Design and Innovation Award 2018
Kép forrása: Woom

A Woomhoz elérhető tartozékok széles spektruma nagyon népszerű a vásárlóink körében. A legújabb fejlesztésű Woom sisak összes komponense a biztonságra fókuszálva lett kifejlesztve és rendelkezik kidsafe PLUS minősítéssel.

 

 

Az egyetlen gyermek bicikliket forgalmazó cég, amelyben az upcycling rendszer bevezetésre került.

Mi az az upcycling rendszer?

A kinőtt Woom kerékpárt 40%-os áron visszavesszük új kerékpár vásárlása esetén.

Woom gyerekkerékpárok
Woom gyerekkerékpárok
Kép forrása: Woom

Mióta elérhető Magyarországon és milyen a fogadtatása?

2018 tavaszán kezdődött a Woom biciklik magyarországi forgalmazása. Ekkoriban már sokak számára ismert volt a márka, mert a gyerekkerékpárok után érdeklődő szülők sok külföldi oldalon találkoztak ezzel a márkával.

Az eddigi eladások alapján, a nálunk nagyobb országok eladási számait megdöntöttük. A webshopon keresztül öt hónap alatt több mint 50 db biciklit értékesítettünk, amely csak egy része a teljes forgalomnak.

 

Mik a jövőbeli terveink?

Szeretnénk azokat a viszonteladókat megtalálni, akik üzleteikben tudnák értékesíteni a Woom bicikliket. A vásárlói igények azt mutatják, hogy gyermek kerékpárt szívesebben vásárolnak olyan üzletben, ahol megnézhetik, kipróbálhatják azokat és szakszerű tájékoztatást kapnak róluk.

Woom kerékpáros sisak Forrás: Woom
Woom kerékpáros sisak
Kép forrása: Woom

Miért jó a partnerünknek lenni?

Más cégek által forgalmazott kerékpárokhoz képest nagyobb részesedést biztosítunk az eladott biciklikből.

Európában és Amerikában már közkedvelt brandről van szó, ami Magyarországon is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A magyarországi képviselet nagy hangsúlyt fektet a bringák és a viszonteladók népszerűsítésére. Folyamatos megjelenést biztosítunk viszonteladónknak a közösségi felületeken, rendezvényeken, hirdetésekben. Idén például a legnagyobb biciklis rendezvényeken megjelentünk és olyan celebritások népszerűsítik márkánkat, mint pl.: Ördög Nóra.

 

 

Meghívó

Szeretnénk meghívni 2018. október 17-én reggel 9 órakor egy tízóraival egybekötött találkozóra a Tump & Pull Espresso Bar-ba (1139 Budapest, Váci út 85.), ahol személyesen is bemutatkozhatunk Önöknek termékeinkkel. Ha részt tud venni rajta, kérem jelezzen vissza nekünk az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Fodor Fanny

+36-20-9660-666

 

További információt weboldalunkon talál:

 

További kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel: a Woom Bikes Hungary csapata