10 éves a Woom gyerekbicikli márka

10 éves a Woom gyerekbicikli márka

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc - Támogatott tartalom
2023/07/31
Már egy évtizede, hogy két osztrák apuka létrehozta a Woom márkát, mely kifejezetten a gyermekek számára készített bringákat kínálja.

Woom - a hiánypótló gyerekkerékpár

Miután a két szenvedélyes kerékpáros apuka nem talált olyan kerékpárt gyermekeik számára, melyek megfeleltek volna az igényeiknek, megtervezték maguknak az ideálisat! Gondos odafigyeléssel, méregetéssel és tanulmányozással alkották meg az első kerékpárt, hiszen a gyermekek méretüknél, súlyuknál és erejüknél fogva speciális igényekkel rendelkeznek. Miután az első modellt pillanatok alatt elkapkodták a környezetükben élő szülők, létrehozták a Woom márkát, hogy még több gyermeknek kínálhassanak ideális bringát! A cég sikerét jól mutatja, hogy 2022-ben világszerte több, mint 600 ezer kerékpárt adtak el (és ez mind gyermek modell).

Miért válaszd a Woom gyerekkerékpárokat?

A márka filozófiáját követve a Woom kerékpárok pillekönnyűek - például a 16”-os Woom3 mindösszesen csak 5,3 kg - ezáltal a gyermekek számára is könnyen használhatóak. Kialakításukkor az utolsó centiméterig mindent a gyerekek méretére terveznek, így válik ergonómikussá minden Woom bicikli. A kiváló minőségű alkatrészek nem csak a felnőttek privilégiuma, így biztonságosabbá válik a kerékpározás, és hosszú lesz az élettartam. Gyerekeknél fontos a lehet legbiztonságosabb kialakítás, így a Woom kerékpárokon nincsenek kiálló csavarok, valamint kifordulásgátlóval lettek ellátva - ez megakadályozza, hogy a kicsik maguk alá forgassák a kormányt. MIndezek lévén a Woom gyerekkerékpárok értéktartóak, ezáltal amikor kinövi a gyermek a kedvenc bringáját, a vásárlás után évekkel is jó árat lehet kapni a használt piacon.

Széles kerékpár-kínálat

A Woom kínálatában a legkisebbektől a legnagyobb gyermekekig mindenki megtalálja a saját bringáját, hiszen a 12″-os futóbringáktól, a 26″-os bringákig minden van. Sőt, nem csak a szilárdburkolatú utakra tervezett modellek közül válogathatunk, hiszen vannak terepre szánt modellek is. Ha pedig egy kis extra erőt szeretnél gyermekednek, válassz a pedelecek közül! És ne menjünk el szó nélkül a cargo kerékpárok mellett sem! 

10 éves a Woom gyerekbicikli márka-1
Woom ORIGINAL Anniversary Red
10 éves a Woom gyerekbicikli márka-1
Forrás: Woom

Különleges, limitált modell

Az idei 10. születésnap alkalmából a Woom tervezői készítettek egy limitált kiadású ORIGINAL szériát, mely új színben, az Anniversary Redben (metál meggypiros) pompázik, egyedi dínós logóval és szülinapos limited edition felirattal ellátva. Ráadásként minden limitált kiadású bringa mellé most egy Woom bicikli pumpa jár ajándékba!

Nyári akció

2023. augusztus 15-ig minden Woom kerékpár mellé ajándék csengő és kitámasztó jár! Online vásárláskor tedd a kiegészítőket is a kosárba és használd a NYÁR2023 kuponkódot!