Wahoo Kickr Bike WiFi és Headwind

Wahoo Kickr Bike WiFi és Headwind

Simon Ádám
Simon Ádám - Támogatott tartalom
2023/12/12
Ebből nem lesz ruhaszárító... valódi kerékpározás élménye beltéren is, menetszéllel, valós emelkedő- és lejtőszimulációval, bármilyen áttételkiosztásban.

A Wahoo Kickr Bike Wifi egészen rendkívüli eszköz beltéri kerékpáros edzéshez. Ettől függetlenül természetesen nem nélkülözhetetlen (pláne, hogy sokan nem is engedhetik meg maguknak az ára miatt), sokak számára talán túlképzett is lehet, de komoly babérokra törő kerékpárosoknak profi edzéstervek lebonyolításához, vagy azoknak a családoknak, ahol többen is használatba vennék még akár csak hobbi célra is, és a lehető legélethűbb szimulációt keresik, akkor kétségtelenül elégedettek lesznek vele.

A Wahoo Kickr Bike Wifi 2500 Wattos maximum teljesítményre képes, felfelé 20%, lefelé 15% dőlésig  tudja szimulálni az emelkedőket és lejtőket, a teljesítménymérése pedig +/- 1%os pontosságú. Súlya 42 kg, a minimum elfoglalt alapterülete körülbelül széltében 80, hosszában 120 centiméter, az összmagassága 95-120 centi között változik, beállítástól függően.

Bármelyik ma forgalomban lévő országúti kerékpár tulajdonságait képes leutánozni a geometrián keresztül a váltókezelésen át az áttételekig, valamint nem csak ellenállásban, de fizikailag is szimulálja a lejtőket és emelkedőket. 

Wahoo Kickr Bike WiFi + Headwind teszt

További infó: zerge.hu