Újdonságok és ebike tesztnap a TAK Bike Kerékpár Szaküzletben

Újdonságok és ebike tesztnap a TAK Bike Kerékpár Szaküzletben

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc - Támogatott tartalom
2023/03/30
Tovább bővült a kiemelkedő szolgáltatásokat és minőségi kerékpárokat, alkatrészeket kínáló biatorbágyi kerékpárüzlet.

Három éve mutatkozott be a TAK Bike kerékpárüzlet, mely belépőjük rögtön igen impozánsra sikerült, hiszen az épület, melyben a bolt megtalálható, az Év háza 2020 középület kategóriájának közönségdíjazottja lett. A már nyitáskor is magas színvonalú és minőségű szolgáltatásaik, valamint a prémium termékek kínálata azóta tovább bővült, melyekről most itt olvashattok bővebben.

Fejlett Shimano Bike Fitting rendszer

Ha fontos számodra a lehető legoptimálisabb, leghatékonyabb pedálozás, akkor szükséged van egy az adottságaidra tökéletesen beállított kerékpárra. Persze mindezt csinálhatod a régi, hagyományos módon, amikor minden érintett alkatrészt „érzésre” finomhangolsz a tekerések után (nyeregmagasság, nyeregdőlésszög, nyereg pozíció, kormányszár hossz, kormányszár dőlésszög, kormány szélesség, stb…), míg nem éred el az ideális beállításokat. Ám ez rengeteg időt és ráérzést igényel, így ha tényleg hatékony akarsz lenni, akkor válaszd a modern változatot: keress fel egy erre szakosodott kerékpárüzletet, ahol a megfelelő technológiával rövid időn belül elvégzik a méréseket!

A biatorbágyi TAK Bike kerékpárüzletben a nyitás óta megtalálhattuk a Shimano Bike Fitting szolgáltatást, most ezen manuális méréssel összekötött rendszerüket bővítették ki a videó analizátor rendszerrel. Ezáltal már mozgás közben, az ügyfél testére rögzített 10 darab szenzor által folyamatosan mért adatok segítségével sokkal pontosabb eredményt adnak!

Colnago kerékpárok érkeztek

A Bianchi márka mellett, egy másik klasszikus gyártó is bekerült a TAK Bike kínálatába – mostantól már a világ egyik legismertebb országúti kerékpárjai, a Colnago modellek is elérhetők a biatorbágyi üzletben, ahol a hazai márkaképviseletek közül a legszínvonalasabb, a márka színvonalához legjobban azonosuló kiszolgálás vár! 

Újdonságok és ebike tesztnap a TAKBike Kerékpár Szaküzletben-1
Újdonságok és ebike tesztnap a TAKBike Kerékpár Szaküzletben-1
Forrás: Kakuk András - Mozgásvilág

Olyan különleges, felső-kategóriás kerékpárok találunk itt, mint a klasszikus acélvázaknál alkalmazott muffos technológiával készülő C68 modell – a karboncsövek 3D nyomtatott muffokkal rögzítik. Ezen megoldásnak köszönhetően a gyártó akár teljesen személyre szabott kerékpárt is készíthet a vásárló számára – melyhez egyébként kiváló segítséget nyújt a Shimano Bike Fitting felmérés is. Ez a beállítás egyébként minden helyben vásárolt Colnago kerékpárhoz díjmentesen jár!

Ráadásul az új C68 és V4RS modellek már a vázba integrált NFT chipekkel érkeznek, melyek olyan egyedi információkat is tartalmazhatnak, mint a kerékpár megrendelőjének neve, a kerékpár gyártási ideje és felszereltsége. Ezen információkat a hivatalos szervizek tovább bővíthetik a kerékpár életútjával – milyen karbantartásokat illetve javításokat végeztek el rajta. Így használt kerékpár-vásárlásakor könnyedén leinformálható a modell múltja, valamint egy sajnálatos lopás során egyszerűen beazonosítható a jogos tulajdonos kiléte!

Újdonságok és ebike tesztnap a TAKBike Kerékpár Szaküzletben-2
Újdonságok és ebike tesztnap a TAKBike Kerékpár Szaküzletben-2
Forrás: Kakuk András - Mozgásvilág

Scott ebikeok nagy választékban 

Az elektromos rásegítéses kerékpárkínálatot olyan márkával szerették volna bővíteni, mely megbízható és gyorsan elérhető raktárkészlettel rendelkezik, minőségben pedig illeszkedik a TAK Bike magas színvonalához. Így került be az üzletbe a Scott márka is, melynek teljes szegmensével foglalkoznak. 

Újdonságok és ebike tesztnap a TAKBike Kerékpár Szaküzletben-3
Újdonságok és ebike tesztnap a TAKBike Kerékpár Szaküzletben-3
Forrás: Kakuk András - Mozgásvilág

Shimano alkatrészek óriási választékban 

Már nyitáskor is elsődleges cél volt, hogy a magas raktárkészlet fenntartásával a lehető leggyorsabb legyen a kiszolgálás - legyen az akár egy egyedi vásárlás-, vagy egy szervizelés során felmerülő igény. A kezdeti raktárkészlet-méret az elmúlt évek során tovább bővült, illetve a magas színvonalú kiszolgálás biztosításához Shimano Service Center minősítést is kapott az üzlet, mely a vásárló számára garancia a szakszerű szervizelésre és a megfelelő alkatrészek beszerelésére.

Újdonságok és ebike tesztnap a TAKBike Kerékpár Szaküzletben-4
Újdonságok és ebike tesztnap a TAKBike Kerékpár Szaküzletben-4
Forrás: Kakuk András - Mozgásvilág

Tesztelj Scott és Bianchi ebike kerékpárokat

A szaküzlet nagy figyelmet próbál fordítani a vásárlói igények kiszolgálására, így a magasabb árfekvésű, és számos különböző rendszerrel elérhető ebike kerékpárok vásárlás előtti tesztelésére is tesztnapot rendeznek, ahol minden kötelezettség nélkül próbálhatsz ki számodra érdekes és izgalmasnak tűnő elektromos rásegítéssel rendelkező kerékpárokat! 

Az üzletből indulva április 15-én 45 perces időtartamokban, túravezetővel kísért csoportokban próbálhatsz ki Scott és Bianchi ebike modelleket a BuBa kerékpárúton kijelölt tesztkörön – nagyon fontos, hogy a saját fejvédődet ne hagyd otthon!

A kerékpárteszt lehetősége mellett bikefitting-, és Tadej Pogacar 2021-es Tour de France győztes versenyző kerékpárjának bemutatásával is várnak a TAK Bike Kerékpár Szaküzletben! Szóval április 15-én, 9 és 15 óra között irány Biatorbágy, csak előtte regisztrálj az eseménynél. A teszt ingyenes!

TAK Bike Ebike Tesztnap 

Újdonságok és ebike tesztnap a TAKBike Kerékpár Szaküzletben-7
Újdonságok és ebike tesztnap a TAKBike Kerékpár Szaküzletben-7
Forrás: Kakuk András - Mozgásvilág