Ha a kiszolgálásnál és a termékeknél többre vágysz egy kerékpárboltban - AQUARIUS VIP CLUB

Ha a kiszolgálásnál és a termékeknél többre vágysz egy kerékpárboltban - AQUARIUS VIP CLUB

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc - Támogatott tartalom
2024/03/11
Kerékpáros berkekben Dunaújváros, de a város nagyobb vonzáskörzetét tekintve is több mint 30 éve meghatározó üzlet az Aquarius Kerékpárbolt. Az, hogy ez a családi vállalkozás három évtizede töretlenül szolgálja ki a bringásokat nem véletlen, hiszen a Herczeg-család nem csak a kínálat terén, hanem a kiszolgálásnál is nagy hangsúlyt fektet a minőségre, és folyamatos fejlesztésekre.

Kis üzlet, nagy közösség

Nagy termékkínálatot könnyű találni az interneten keresztül. Külföldi webshopok megannyi különböző termékkel és kedvezményekkel csábítanak, ám szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy ezen távoli, sokszor elérhetetlennek tűnő ügyfélszolgálattal rendelkező üzletek nem túl bizalomgerjesztőek. Számomra az árnál és kínálatnál fontosabb a megbízhatóság és a kapcsolat minősége. Így inkább választanék egy hazai üzletet, mely akár személyesen is meglátogatható üzlethelyiséggel, és egy e-mail címen felül további számos elérhetőséggel is rendelkezik... és ha kérdésem van, pillanatokon belül válaszolnak rá.

Az Aquarius Kerékpárbolt üzlethelyisége szemre nem túl óriási, a bolt termékválasztéka igencsak nagy és széles, melyben főként a minőségi termékek kapnak helyet - így például férfi és női kerékpárok terén Bianchi, Merida, Trek és Kellys, illetve a kiegészítők és alkatrészek terén pedig The North Wave, Rudy Project és Shimano van jelen. De a felső kategóriás termékek mellett jól megfér az egyszerűbb, olcsóbb változat is, így szinte mindenki megtalálja az elvárásainak megfelelőt. 

További szempont, hogy a magas színvonalú, családias kiszolgálás, és a kerékpárosok iránti tiszteletnek köszönhetően nem csak a boltba, de a 2010-es években a család által, munka mellett megszervezett triatlon és duatlon versenyekre is az ország minden pontjáról érkeztek sportolók és hobbisták egyaránt, akik lassan összetartó törzsközönséggé alakultak - és ez a fajta bizalom igen csak pozitív visszacsatolás.

Ha a kiszolgálásnál és a termékeknél többre vágysz egy kerékpárboltban - AQUARIUS VIP CLUB-4
Ha a kiszolgálásnál és a termékeknél többre vágysz egy kerékpárboltban - AQUARIUS VIP CLUB-4
Forrás: Paraferee - Mozgásvilág

Folyamatos fejlődéssel az élen járva

Az Aquarius Kerékpárbolt lelkes, jó kedélyű, elhivatott és szakmailag mindig felkészült csapata sosem lankad, haladva a korral mindig fejlesztenek, hogy az élvonalhoz tudjanak tartozni. Ezen folyamat részeként 2023-ban szervízük megkapta a Shimano Service Center minősítést, mely kitüntető cím biztosíték lehet a vásárlók fele, hogy kerékpárjuk nagyon jó kezekbe kerül, és a javításokat minőségi alkatrészekkel végzik el.

De az év tartogatott még egy nagy feladatot számukra: év végén elindították a napjaink igényeit kielégítő online üzletet is, így ma már a dunaújvárosi bolt kínálata elérhető az ország bármely pontjáról, kényelmesen, otthonról szörfölve is! 

VIP tagság számos előnnyel

A kerékpárbolt közösségéhez tartozás most ezen fejlődési foylamat következő lépéseként már extra előnyökkel is kecsegtet számunkra. Lehet, hogy eddig csak a családias légkör és magas szakmai tudás miatt tértél vissza az Aquarius Kerékpárboltba, ám mostantól egy VIP tagság számos előnyt kínál mind az amatőr, mind a profi kerékpárosok számára!

De mik is ezek az előnyök? Először is, a tagok részesei lehetnek az üzlet saját Facebook csoportjának, ahol a kerékpáros hírek mellett hasznos tudásokat is megosztanak veled, de olvashatsz élménybeszámolókat, programajánlatokat, és termékteszteket is. Emellett ha újra és újra visszatérsz az üzletbe, a korábbi vásárlásaid után begyűjtött pontokat felhasználva extra kedvezményekhez juthatsz – minden elköltött 100 forint után 3 pontot kapsz, ami máris 3 forintot ér! De ezeken felül még különleges kedvezmények, egyedi akciók is várnak, melyeket e-mailben olvashatsz – ráadásul a hírlevél feliratkozással alapból egy kedvezményes vásárlásra jogosító kuponhoz jutsz, amiért már megéri feliratkozni!

Érdekel a VIP Klub!