Pavé Bike & Café, az újhullámos bringabolt

Pavé Bike & Café, az újhullámos bringabolt

Házi Bernadett
Házi Bernadett
2015/03/09
Sörözni és kávézni bringaboltban? Ki hallott már ilyet?
Hirdetés

Az "újhullámos" bringaboltokra meglehetősen kevés példa van a városban, szerencsére vannak olyanok, akik felfedezték a közösségi élet és a kerékpárvásárlás eme párosítását.

Vásárlás kávéval vagy sörrel a kézben
Régebb óta szemezel egy bringával? Leülnél mellé, csak néznéd és tervezgetnéd vele a jövőt? A Pavé Bike & Café-ban mindezt úgy teheted meg, hogy közben nem néznek rád furcsán, sőt még egy kávét vagy sört is nyomnak a kezedbe a hatékonyabb elmélyülés végett.


A vidámság örök! Forrás: www.mozgasvilag.hu
A vidámság a srácok arcán örök!
Kép forrása: www.mozgasvilag.hu

Galériáért katt a képre!


Ábrándozás felsőfokon
A boltban a bringákat nézegetve valóban ábrándozós hangulat keríti hatalmába az embert, mivel néhány kevésbé ismert márka igencsak vonzó példányával találkozhatunk itt.

További elgondolkodásra késztetnek a mennyezetről lógó, külön megvilágítást élvező vázak, valamint a kis polcokon hangsúlyos megvilágításba helyezett, már-már művészi kialakítású kerékpáros cipők.

Az ember észre sem veszi és máris a bolt végében találja magát, ahol szerencsés véletlenként beleütközik a kávépultba, amelyen a kávén kívül, tartósítószer mentes kézműves sütik is csábítólag hatnak, ám ezt csak akkor vesszük észre, ha fóti kézműves sörökkel megrakott hűtőről le tudtuk venni a szemünket. Első zavarunkban jobb, ha lehuppanunk az egyik székre és természetesen kérünk egymás után mindenből!

Lapierre, Ghost, Giant, Northwave..
A boltban egyébként a külföldön ismert és közkedvelt, dijoni gyártású Lapierre márka teljes termékpalettája megtalálható (cyclo cross, fitness, monti, országúti és trekking kerékpárok), valamint Ghost montik, fitness, trekking és klasszikus vonalú, új köntösbe bújtatott csajos city bike-ok. A kerékpárok között felvillan egy-egy Giant is, továbbá kerékpáros kiegészítők, Northwave, Endura ruházat, Spiuk cipők és alkatrészek is helyet kaptak a boltban.


Sorakozó! Forrás: www.mozgasvilag.hu
Sorakozó!
Kép forrása: www.mozgasvilag.hu

Galériáért katt a képre!


Szerviz a bolt alatt..
Az üzlethelységből néhány lépcső vezet le a szervizhez, ahol elromlott és javításra szoruló kerékpárodat bármikor újjá varázsolják.

A boltban jelenleg már fut a tesztbringa projekt, amelynek keretében a Pavé Bike & Café facebook oldalán jelennek meg majd az aktuálisan tesztelhető kerékpárok.

..Piknik a bolt előtt
A fentieken kívül pedig a tavasz közeledtével a kávézós hangulat kiköltözik a bolt elé, azaz a kellemes tavaszi napsütésben is meg lehet majd tárgyalni az aktuális trendeket vagy egy jót beszélgetni egy finom sör vagy cappuccino mellett. 

Ha szívesen belesnél te is a boltba, irány a Balassi Bálint u. 15.!

 

Kapcsolat:

www.facebook/Pavé Bike & Café

 

Hirdetés