Magyarország egyetlen Scott Pro Store-ja

Magyarország egyetlen Scott Pro Store-ja

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc - Támogatott tartalom
2023/08/14
2020-ban nyitotta meg kapuit az első Bikexpert kerékpárbolt, majd egy rendkívül dinamikusnak mondható első 3 év végére már a harmadik helyiségben várják a vásárlókat – mindhárom helyiség nagyjából 30 méteren belül van egymás szomszédságában.

A cég tulajdonosa - Bringye Péter -  a saját, kerékpárvásárlással kapcsolatos rossz tapasztalatai után döntött úgy, hogy hiánypótló üzletet hoz létre, ahol a vásárló olyan kiemelt figyelmet, nagy szakértelmet és kiváló minőségű kiszolgálást kap a kerékpárja mellé, amit ő is elvárna.         

Prémium márkák, készletről

Az üzletek kínálatába csak olyan prémium márkák kerültek be, melyeket ő, illetve a több mint 20 éves kerékpáros, valamint versenykerékpáros tapasztalattal rendelkező kollégák szívesen használnának – és amúgy használnak is -, hiszen az eladás során hozzáadott tapasztalati információk nagyon fontosak lehetnek a felhasználó számára. 

Bár jelenleg olyan márkák termékeiből válogathatunk, mint a Specialized, Giant, Scott, és POC, a cég filozófiája nem csak a termékekben követeli meg a magas minőséget, hanem a kiszolgálásban is. Így például a vásárlás során -legyen szó akár webshopon keresztüli rendelésről is -, kizárólag személyesen vehető át a kiválasztott kerékpár, melyet minden esetben tüzetesen átnézve, használatra készen, beállítva adnak át, a szükséges háttérinformációkkal együtt (például egy elektromos kerékpárok esetében applikációk használata).

Az elektromostól a normál hajtásokig

A kezdeti időszak után, amikor csak ebike modelleket tartottak, ma már minden hajtásrendszer megtalálható a kínálatban – mely rendkívül magas raktárkészletre épül, hogy a vásárló számára a legkevesebb esetben legyen várakozásra szükség, de ami épp nem érhető el készletről, az is a lehető leggyorsabb átfutási idővel rendelhető.

Az üzlet szervize jelenleg Shimano Service Centerként üzemel, mely a kínált termékekhez hasonlóan magas színvonalat képvisel.

Magyarország egyetlen Scott Pro Store-ja-10
Hazánkban egyedülálló megjelenés
Magyarország egyetlen Scott Pro Store-ja-10
Forrás: Bikexpert

Scott Pro Store 

Maga a gyártó keresett meg minket, azzal, hogy nem szeretnénk-e a márka forgalmazását felvenni a kínálatunkba.” – meséli Péter, aki nem véletlen büszke a történtekre. Egy ilyen megkeresés azt jelenti, hogy a kialakított megjelenés és szolgáltatás-színvonal olyannyira magas, hogy egy ilyen prémium gyártó, mint a Scott figyelmét is felkeltette.

Ahhoz, hogy a Scott Pro Store titulust megkapják, számos, a gyártó által előírt elvárásoknak kellett megfelelniük - többek között emiatt is olyan megjelenésű az üzlet, melyhez hasonló hazánkban nem igazán akad. A nagy, szellős térben, a dizájnos megjelenítésben komfortosan érzi magát a látogató, könnyen tudunk nézelődni a közép és felső kategóriájú Scott kerékpárok és kiegészítők között. És igen, nem csak kerékpárokat találunk itt, de a gyártó kiegészítői is helyet kaptak a boltban!

Magyarország egyetlen Scott Pro Store-ja-4
A graveltől a fully mtb-ig
Magyarország egyetlen Scott Pro Store-ja-4
Forrás: Bikexpert

Így a sok gravel, országúti, összteleszkópos és merev mountain bike modell mellett – Speedster, Scale, vagy Spark „analóg”, valamint Patron eRide elektromos rásegítéses kerékpárokat is megtaláljuk az üzletben – akár mezet, kesztyűt, sisakot is választhatunk kedvenc márkáktól!

Scott Nyíltnap

Idén ősszel, szeptember 9-én nyíltnap keretében várja a Bikexpert csapata az érdeklődőket, ahol az üzlet állandó Scott készletét kiegészítendő több, egyéb modell is érkezik! Ráadásul ezek közül majd számos kerékpárt tesztelni is lehet – erről és a nyíltnap további programjairól, részleteiről az üzlet közösségi oldalán lehet majd információkat kapni!
 

Irány a Bikexpert üzlet