Thule újdonságok - Eurobike 2014 Hír

Thule újdonságok - Eurobike 2014 Hír

Kakuk András
Kakuk András
2014/09/03
Itt az ideje másképp is gondolni a Thule-re!
Hirdetés

Ha Thule akkor innováció, letisztult design, megbízhatóság és ennek megfelelő magas árak jutnak eszünkbe. Itt az ideje másképp is gondolni a Thule-re!

A pénztárca kímélő páros
A Pack’n Pedal család új tagja a Shield Pannier egy teljesen vízálló, hátsó csomagtartóra és előre is szerelhető kerékpáros túratáska. A Thuletől megszokott elemek mellett (mágneses csatlakozás, beépített fogantyú és vállpánt, teljes vízállóság, fényvisszaverő csíkok) a táska az elérhető árával dobogtatja meg a hazai vásárlók szívét. Fogyasztói ára 30 000 Ft körül várható - a párnak, és lesz kisebb változata is.

 

Thule Shield Pannier Forrás: Mozgásvilág.hu
Thule Shield Pannier
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

 

Vonóhorgos kerékpárszállítás kényelmesen
A kerékpárszállítás legbiztonságosabb módja a vonóhorogra szerelhető változat. A Thule a legsikeresebb termékét a Euroway-t fejlesztette még tovább.

Eddig csak 2 illetve 3 kerékpáros változat létezett a Thule kínálatában. Az idei fejlesztések egyik jelentős eredménye, hogy a 2015-ben debütáló VeloCompactnak egy 2 és egy 4, azaz 3+1kerékpáros változata is elérhető lesz.

 

Thule VeloConcept Forrás: Mozgásvilág.hu
Thule VeloConcept
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

 

A Euroway termékcsaládot nyugdíjba küldő VeloCompact legnagyobb dobása az újratervezett szorítóbilincs.

A Thulenél arra kerestek megoldást, hogy egy 19 Kg-os bicikliszállítót hordozni még csak-csak lehet, de a vonóhorogra helyezés után finomhangolni - miközben egy kézzel tartjuk a súlyát - meglehetősen nehéz.

Az új fejlesztés pont ezt a kellemetlen szituációt szünteti meg teljesen. A VeloCompact finomállításához nincs szükség arra, hogy megtartsuk, ugyanis akkor is egyensúlyban áll a vonóhorgon ha nincs megszorítva. A felszerelés így gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. A Thule termékfelelősének főszereplésével ez így néz ki:

 

 

Használat után pedig akkorára tudjuk összehajtani, hogy egy VW Golf csomagtartójában kényelmesen meghúzódjon.

 

A Thule termékeket magyarországon a

Hirdetés