Menü

2016.09.07.     Hozzászólás 0

Rudy Project

Teszteld a világ legfejlettebb technológiáit

Szeptember 24-én, a Mozgásvilág.hu Tesztnapon a Rudy Project újdonságai is kitesznek magukért: bemutatkozik az aerodinamikus sisakok új generációját képviselő BOOST01 és a vadonat új FOTONYK szemüveg is!


Sokadik éve már, hogy ha szeptember, akkor Mozgásvilág.hu Tesztnap, ahol ingyenesen próbálhatod ki a következő évi Rudy Project kerékpáros és futó újdonságokat. Ez idén sem lesz másként, csak a helyszín változik - szeptember 24-én a Kamaraerdőt vedd célba!

Boost 01 Forrás: Rudy Project 

Fuss, tekerj – tesztelj!

A több mint 30 éves múlttal rendelkező olasz gyártó termékei fejlesztéséhez nem csak a világ legfejlettebb technológiáit használja, hanem a sportolók visszajelzéseit is alapul veszi. Így készülhetnek olyan termékek, mint például a sportszemüvegek etalonja címet viselő TRALYX, vagy az aerodinamikus sisakok új generációját képviselő BOOST01.


Az idei tesztnapon nem csak ezeket a modelleket próbálhatod ki, hanem a vadonat új FOTONYK szemüveget is, mely vagány dizájnjával és kiemelkedően jó ár-érték arányával fog hódítani!

Fotonyk napszemüveg Forrás: Rudy Project


A látáskorrekcióval élők se hagyják ki a Rudy Project sátrát! Ha aktív életet élsz, nem kell kompromisszumot kötnöd szemed védelmében! Nézd meg a különböző sport dioptriás lehetőségeket, melyek a megszokott Rudy Project minőséget és komfortot nyújtják számodra!

Kíváncsiságod pedig jutalmazzuk!
Hogy mivel? Kattints és nézd meg a részleteket >> ITT <<

 

Olvass többet a témáról: napszemüveg, kerékpáros sisak, Rudy Project

Ajánló