A megfelelő és kényelmes fejvédelem ma már stílusos

A megfelelő és kényelmes fejvédelem ma már stílusos

Rudy Project - Támogatott tartalom
2021/06/10
A kerékpározás során megfelelően viselt minőségi bukósisak drasztikusan csökkenti mind a külső-, mind az agyi sérülések esélyét és mértékét!

Ma már nem lehet indok, hogy azért nem hordasz fejvédőt bringázás közben, mert nehéz, kényelmetlen, nem szellőzik, vagy nem néz ki jól... Ismerd meg a több mint 30 éves olasz gyártó, a Rudy Project egyik legújabb, VENGER bukósisakját!

Kis tömeg, kiváló védelemmel

A folyamatos fejlesztések, és az új technológiák bevezetése révén a VENGER sisak nem csak szuperkönnyű a 220 gramm körüli tömegével, de az elvárható védelmet nyújtja, amit a több nemzetközi szabvány megfelelés is bizonyít. A külső, kemény polikarbonát héj nem csak felülről, de hátulról és alulról is körbeveszi az EPS-habot, melynek eredményeként a sisak rendkívül merev konstrukció, kiválóan ellenáll az ütéseknek, miközben tömege alacsony maradhatott. 

A megfelelő és kényelmes fejvédelem ma már stílusos-1
A megfelelő és kényelmes fejvédelem ma már stílusos-1

Egy sisak által nyújtott biztonság nem csak a fizikai behatásoktól való védelemben merül ki, így a Rudy Project tervezői erőteljes, messziről is jól látható fluo-színeket is alkalmaznak, valamint tarkó résznél elhelyezett fényvisszaverő elemek segítik a kerékpárost rossz időjárási viszonyok között is láthatóvá tenni.

Rendkívüli komfort

Összesen 22 darab szellőzőnyílás került a Venger sisakra, de amitől kiemelkedően jó szellőzést nyújt, az a nyílások mögött, a sisak héjszerkezetének belső falán kialakított levegő-elvezetőcsatornák. Ezek révén a sisakba beáramló levegő nem a fejünknek ütközik, hanem átáramlik felette, majd hátul távozik, immáron a fejünkről elszállított meleg levegővel együtt.

A megfelelő és kényelmes fejvédelem ma már stílusos-4
A megfelelő és kényelmes fejvédelem ma már stílusos-4

Az antibakteriális kialakítás révén a szivacsozások nehezebben büdösödnek. Könnyen és gyorsan száradnak, de a legkritikusabb helyen, a homlokunknál elhelyezettek nem közvetlen a sisak héjszerkezetéhez rögzülnek, így bringázás közben folyamatosan szellőzik és extra hatékonysággal szárad, meggátolva a szemünkbe csorgó izzadtság okozta kellemetlenségeket. 

Szintén a kényelmünket szolgálja az ultrakönnyű és függőlegesen is állítható RSR 10 racsnis tarkórögzítés, mely a tökéletes fejre illeszkedést biztosítja.

Vagány kinézet

A Venger sisakok tervezésénél nem csak a funkcionalitásra figyeltek a tervezők, hanem a külcsínyen is gondos kezek dolgoztak. Ezen olasz formatervezésnek, és a trendi színeknek köszönhetően stílusos, friss kinézetet kapott a modell.

A megfelelő és kényelmes fejvédelem ma már stílusos-3
A megfelelő és kényelmes fejvédelem ma már stílusos-3

A sisak elérhető napellenzős, és napellenző-nélküli kivitelben is – a Venger Cross modell visorral szerelve érkezik, mely kiegészítő könnyedén bármikor leszerelhető, de ha egyáltalán nincs a napellenzőre szükségünk, és leszerelést követően nem szeretnéd látni a visor felszereléséhez szükséges, oldalanként egy-egy csatlakozási helyet, akkor válaszd a Venger modellt.

Rudy Project elérhetőségek

Ezt a szuper könnyű, komfortos és jól védő sisakot keresd a Rudy Project termékek hazai forgalmazójának weboldalán vagy bemutatótermében, illetve országosan partnereiknél.