T-Mobile Bringaszerviz a Nagy Sportágválasztón! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/09/16
A sikeres nyári és kora őszi helyszínek után ismét jelentkezik a T-Mobile Bringaszerviz, ezúttal az V. Nagy Sportágválasztó berkein belül. A szeptember 18-19-ei rendezvényen a szolgáltatás továbbra is mindenki számára ingyenes.
Hirdetés

Korábban Szekszárdon , két alkalommal Budapesten a Nyugati pályaudvarnál , szeptemberben pedig a Népligetben állt fel a szerviz sátra, ez alkalommal a Merkapt Maraton Sportközpont – 1106 Budapest, Maglódi út 12/A – lesz a házigazda. A hétvégi sportágválasztón közel 80 sportág lesz egy helyszínen kipróbálható, jelen lesznek sztársportolók, olimpikonok és sportági szaktekintélyek. A sportágválasztó népszerűségét mutatja, hogy májusban két nap alatt 16 500-an látogattak ki az eseményre. A mostani rendezvényen új szolgáltatásként jelentkezik a kerékpárszerviz és javítási tanácsadás. A T-Mobile Bringaszerviz a hegyikerékpáros sportági bemutató és a T-Mobile kerékpáros tanpálya mellett lesz megtalálható.

 

Az akció keretében a bringaszerviz továbbra is alapjavításokat lát el, a hozott alkatrészek ellenszolgáltatás nélküli átszerelése megvárható, szükség esetén a szakemberek tanácsadással is szolgálnak. Cél az üzemképes bringával történő biztonságos kerékpározás!

  A rendezvényre – így a szervizbe is – a belépés ingyenes . A szervezők 9-17 óra között várják a látogatókat. A pénteki (szakmai) napon az előre bejelentkezett óvodás, általános- és középiskolás gyerekeket várják pedagógus kísérettel, 14 órától azonban már mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, a családoké.
Hirdetés