Országúti kerékpárok 2017 Hír

Országúti kerékpárok 2017 Hír

2017/03/22
Számolod a grammokat, vagy hosszú, kényelmes száguldásra vágysz?
Hirdetés

A leggyorsabbak között is a leggyorsabbak, országúti élharcosok

Ha olyan bringát szeretnél, aminek ellenfeleid legfeljebb csak a hátulját nézhetik és számodra csak a legjobb elég jó, akkor a high-end kategóriás csúcsmodelleknél nem adhatod alább.

 

Kross Vento 9.0
Kross Vento 9.0

Kross Vento 9.0

A profik és az elhivatott kerékpárosok versenyhasználatra tervezett országúti modellje, amely egyaránt alkalmas szilárd burkolaton teljesített hosszabb távokra, illetve kemény edzésekre. A sorozatot magas színvonalú, gondosan kiválasztott alkatrészekkel szerelik. A Vento 9.0 ennek szellemében a SRAM Red szettjével domborít, míg T784 karbon alapanyú váza fokozot ellenállóképességgel bír. A vázon belüli vezetékelvezetés esztétikai és áramvonalbéli előnyöket is jelent.

1 999 990 Ft
 

Érdekel

  

  

Kellys URC 90
Kellys URC 90

Kellys URC 90

Országúti versenyek Knight Rider-e, Kellys iCAD RC karbon ötvözetű vázzal, Ritchey alakatrészekkel, Ultegra szettel.

1 109 990 Ft
 

  

  

Merida Ride Disc 5000
Merida Ride Disc 5000

Merida Ride Disc 5000

A Ride modellek főbb jellegzetessége az egyenesebb testtartás, melynek eredményeként kényelmesebben tekerhetünk hosszú, hosszú órákon át. A komfortunk tovább növelik a támvilla elhelyezkedése, a 27,2 mm átmérőjű nyeregcső, valamint a széles, 25 mm-es külső. Napjaink országúti trendjét követve, természetesen a Ride is elérhető tárcsafékkel is! Az 5000-es modell Ezt az élményt abszolút csúcskategóriába emeli Ultegre váltókkal és karbon vázzal.

749 000 Ft
 

Érdekel

  

  

Cube Attain GTC Race
Cube Attain GTC Race

Cube Attain GTC Race

Kényelmes és gyors - legrövidebben így jellemezhetnénk az Attain családot. A hosszú túrákon imádnivaló geometria a GTC esetében egy versenyeken is helytálló felszereltséggel érkezik, Ultegra szettel, alig 8 kg feletti súllyal.

575 990 Ft
 

  

  

Kross Vento 5.0
Kross Vento 5.0

Kross Vento 5.0

A profik és az elhivatott kerékpárosok versenyhasználatra tervezett országúti modellje, amely egyaránt alkalmas szilárd burkolaton teljesített hosszabb távokra, illetve kemény edzésekre. A sorozatot magas színvonalú, gondosan kiválasztott alkatrészekkel szerelik. A Vento 5.0 a fokozott ellenállóképességű T784 karbon alapanyagú vázat elérhető árú felszereltséggel kínálja és összsúlya így is 8,5 kg alatt marad.

504 990 Ft
 

Érdekel

  

  

Merida Scultura 300 Bahrain Team Replica
Merida Scultura 300 Bahrain Team Replica

Merida Scultura 300 Bahrain Team Replica

2017. január 8-án, vasárnap a Manamai (Bahrain) Királyi Palotában a Merida hivatalosan is a BAHRAIN MERIDA Pro Cycling Team névadó szponzoraként jelent meg, oldalán a teljes csapattal és felszereléssel.  Az együttműködésnek köszönhetően akár Te ennek a profi csapatnak a tagjának érezheted magad, a Bahrain Merida Team színeiben pompázó, elérhető árú országúti gép nyergében.

329 000 Ft
 

  

  

Száguldás kényelmesen - kényelem száguldás közben is

Szeretnéd élvezni az országúti kerékpárok gyorsaságát, a néma suhanást, a kecses formákat, de nem szeretnék kényelmetlenül görnyedi a kormány fölött? Nem vagy egyedül és ezt szerencsére a kerékpár gyártók is felismerték. Az alábbi csomagban olyan országúti, vagy fitness kerékpárokat találsz, amelyek nyergében hosszú világnéző túrákat, kiadós edzéseket nyomhatsz le hátfájás nélkül, emelkedett testhelyzetben, de egyes modellekkel egész nyugodtan nevezhetsz országúti, vagy amatőr triatlon versenyekre is.

 

Cube Attain SL
Cube Attain SL

Cube Attain SL

Az Attain SL jó eséllyel pályázik a legtöbb amatőr országúti kerékpáros kegyeiért, mert kényelmes, hosszú túrákra és a versenyzés megízlelésére egyaránt alkalmas. Gyors túrák, hosszú edzések elérhető árú paripája, 9 kg alatti súllyal.

383 990 Ft
 

Érdekel

  

  

Kellys ARC 50
Kellys ARC 50

Kellys ARC 50

Kellemes ár/érték arányú országúti kerékpár Shimano 105 szettel, tárcsafékkel, gyors kirándulásokhoz, edzéshez.

359 990 Ft
 

  

  

Kross Pulso 2
Kross Pulso 2

Kross Pulso 2

A Kross országúti kerékpárok dinamizmusa egyenes kormányos kivitelben. Akár aszfaltos edzésekhez, akár városi suhanáshoz is tökéletes társ.

234 990 Ft
 

Érdekel

  

  

Neuzer Whirlwind 1.0
Neuzer Whirlwind 1.0

Neuzer Whirlwind 1.0

Az egyik klasszikus a Neuzer kínálatában. Kiemelkedően magas felszereltséget ad baráti áron. Kimondottan erős, robosztus villával, ami garancia a hosszú élettartamra, valamint, hogy nehezebb embereknek sem lesz vele problémája. Shimano Claris váltók és ergonomikus Claris STI fékváltókarok gondoskodnak a pontos váltásról. Hagyományos fogszámú hajtóművel. Ha pedig meg kell állni, két forgáspontos fékek szorítják a felnit satuba.

163 999 Ft
 

Érdekel

  

  

Neuzer Courier DT
Neuzer Courier DT

Neuzer Courier DT

Egy kimondottan sokoldalú fitneszgép: tökéletes választás gyors hétvégi országúti tekerésekre, edzőkörökre, munkába járásra, vagy akár futárkodásra. A 16 fokozatú Shimano Claris váltórendszer flat-bar fékváltókarral ergonómikus és jól kezelhető. Teszi a dolgát minden helyzetben. Az Alhonga mini V fékek pedig segítenek, hogy a nagyváros pörgős közlekedésében is mindig biztonságban legyél.

123 999 Ft
 

Érdekel

  

  

Országúti csapatás akkor is, ha az országút véget ér...

Hála a kerékpártervezőknek, ma már nem kell választani az országúti kerékpárok suhanása és a terepkerékpározás természetközeli élménye között - ráadásul ehhez még csak nem is kell versenyen indulnod. A cyclocross versenygépek polgáriasított, valójában csak nüansznyi különbséggel készült változatai gravel bike néven futnak újabban, amik az országúti kerékpárok terepre is alkalmas változatait jelentik. Száguldj az aszfalton és térj le az első ösvényre, a rezgéselnyelésről a geometria és a rugalmas anyagválasztás gondoskodik.

 

Cube Cross Race SL
Cube Cross Race SL

Cube Cross Race SL

A 2017-re teljesen újratervezett cyclocross versenygép egy kompromisszumoktól mentes, gyors és teljesítményorientált farkas báránybőrbe bújva. A meglepően könnyű kerékpár tárcsafékekkel tartható kordában és sajnálni fogod, hogy a szezon nem tart egész évben…

543 990 Ft
 

  

  

Merida Cyclo Cross 500
Merida Cyclo Cross 500

Merida Cyclo Cross 500

Élvezd az országúti kerékpárok geometriáját az aszfaltról letérve is. A Maxis Mud Wrestler gumik és a Tektro tárcsafékek még nedves-saras terepen is "állják a sarat"

399 000 Ft
 

Érdekel

  

  

Neuzer Courier Cx
Neuzer Courier Cx

Neuzer Courier Cx

Gravel, vagy cyclocross, ahogy te szeretnéd! Talán a paletta legsokoldalúbb bringája. Beállhatsz vele a mezőnybe országúton, de felszerelhetsz rá csomagtartót, felmálházhatod és körülnézhetsz vele a nyáron Európában. Nem hozza zavarba az sem, ha elfogy az aszfaltút, télen pedig kipróbálhatsz vele egy cross futamot. Shimano Claris váltók és ergonomikus Claris STI fékváltókarok gondoskodnak a pontos váltásról. A kompakt hajtóművel a komolyabb emelkedők is legyőzhetővé válnak, lefele pedig Shimano mini V fékek adják a fékerőt, nem is akárhogy.

164 999 Ft
 

Érdekel

  

  

Nézd meg a többi 2017-es kerékpárt is

Városi kerékpárok 2017

Mountainbike kerékpárok 2017

Trekking kerékpárok 2017

 

Hirdetés