Nyerő arcok fókuszban

Nyerő arcok fókuszban

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2013/06/05
Keresünk öt nyerő arcot, akik megnyerik az 5 Focus kerékpáros mezt!
Hirdetés

A Focus kerékpárboltban minőségi, Németországban tervezett, gyártott és tesztelt Focus kerékpárokat árulunk azoknak, akik a gondtalan bringázás hívei! Az Ebike-ok, Pedelec kerékpárok kedvelőit pedig Kalkhoff biciklikkel várjuk.

Eleged van a kompromisszumokból? Nem csak egy szép kerékpárt szeretnél, hanem elnyűhetetlen társat akarsz? Szeretnél végre egy minőség bringát, ami a legmodernebb fejlesztések alapján készül? Az élbolyba vágysz a hátul kullogás helyett? Azt gondoltad eddig, hogy ez elérhetetlen? Pedig a FOCUS már elkészítette neked a megfelelő kerékpárt, mi pedig Magyarországra hoztuk a németek fantasztikus bringáit! Focus kerékpárok: Focus országúti kerékpárok, városi kerékpárok, mtb kerékpár, túrakerékpárok, 29"-es kerékpárok legnagyobb választékban a Focus kerékpárboltban. További infó és segítség a nyereményjátékhoz itt!

Focus kerékpáros mez
Focus kerékpáros mez

Nyereményjáték
Nyerd meg az 5 db Focus kerékpáros mez egyikét. Ehhez töltsd ki az alábbi kérdőívet helyes válaszokkal és elérhetőségeiddel (amiken keresztül értesíthetünk, ha nyersz), legkésőbb 2013. június 23-a éjfélig, majd várd a hírlevelet a sorsolás eredményével!

Játékszabályzathoz klikk ide!

Segítséget a válaszokhoz itt találsz...

Hirdetés