Nyerj e-bike üdülést a Bükkben! Hír

Nyerj e-bike üdülést a Bükkben! Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Támogatott tartalom
2021/05/11
2 éjszaka szállás, 2 nap E-bike használattal 2 fő részére, reggelivel, az E-tekergők vendégházban, közel 100 ezer forint értékben.

A Bükk temérdek látnivalók és kirándulási lehetőséget rejt, tehát aki nem szeretne semmiről lemaradni, annak érdemes több napot rászánnia a környék bejárására. A természetben való közlekedés egyik legkörnyezetkímélőbb, mégis viszonylag sportos és kényelmes módja a mára egyre nagyobb népszerűségnek örvendő elektromos kerékpár. Az egyre több helyen, így a Bükkben is elérhető bérlési lehetőségnek köszönhetően azoknak is alkalmuk nyílik kipróbálni a tekerés e könnyített formáját, akik nem szeretnének sok százezer (millió) forintot elkölteni egy ilyen sporteszközre. A kerékpározásra is alkalmas ösvények a törvényi előírásoknak megfelelően kerékpáros piktogrammal jelölve vannak így biztosan nem tévedünk el. 

E-bike üdülés a Bükkben-4
Kerékpárral a Bükkben
E-bike üdülés a Bükkben-4
Forrás: Mozgásvilág.hu

Nyerj magadnak 2 napos, 2 éjszakás E-bike üdülést a Bükkben!

Válaszolj helyesen az alábbi gombra kattintva elérhető kérdésekre, legkésőbb 2021. május 24. éjfélig és ha szerencsés vagy, tiéd lehet a 2 éjszaka szállás, 2 nap E-bike használattal 2 fő részére, reggelivel, az E-tekergők vendégházban, közel 100 ezer forint értékben.

Az E-Tekergők vendégház a Bükkön belül is kivételes helyen fekszik, ugyanis a fent említett látnivalók az e-bikeokon suhanva játszi könnyedséggel elérhetőek a házból. Ismerd meg jobban az E-Tekergők vendégházat és a Bükk látnivalóit a tekergo.eu weboldalon, ahol a nyereményjátékban feltett kérdésekhez is segítséget találsz.

Játékszabályzathoz klikk ide!