Minden nap Bringaréna

Minden nap Bringaréna

(x) - Támogatott tartalom
2013/07/17
A felvonóval a kerékpárok is felvihetők, és a pályákon csak gurulni kell lefelé. 

Akár gyalogosan, akár kerékpárral felejthetetlen élményekkel gazdagodnak a Bringarénába látogatók. A Szent Sólyom libegő az Ámos-hegyi kilátóhoz repíti utasait, ahonnan gyönyörködhetnek a meseszép bakonyi látképben.

A felvonóval a kerékpárok is felvihetők, és a pályákon csak gurulni kell lefelé. Ez egy nagyon új és nagyon kényelmes módja a hegyi-kerékpározásnak. A teljesen kezdőket a kiváló tanulópálya várja, ahol elsajátíthatók a terepkerékpározás alapjai. A családi élménypályákon a kicsik is bátran lemehetnek, biztonságosan kikapcsolódva szüleik társaságában. Azok sem unatkoznak, akik izgalmasabb kalandokra vágynak. A cross country és downhill pályákon garantált a magas adrenalinszint.

Aki megéhezik, azt pótolhatja energiáját a büfében, a kölcösnzőben pedig bringák és kiegészítők széles választéka várja a vendégeket. Ez nem egy átlagos kerékpárkölcsönző - a Bringarénában csodakerékpárokat lehet kipróbálni.

Ha a kicsik nem fáradnak el eléggé, akkor irány az ugróasztal Holle Anyó udvarán. A kánikulában a felüdülés oázisa Eplény. Megéri eljönni!