KTM trekking kerékpárok 2018

KTM trekking kerékpárok 2018

Támogatott tartalom
Támogatott tartalom
2018/05/30
Tókerülésre, mindennapokba városi közlekedésre... a KTM-nek mindenre van egy jó bringája.

KTM Life Space trekking kerékpár

Igényes megjelenésű és jól felszerelt közép kategóriás KTM trekking kerékpár. A mindennapokban és hosszabb túrák során is jól használható bringa. A legjobb ebben a bringában, hogy miután kigurítottad az üzletből, már ülhetsz is rá és akár ki is tekerhetsz vele a világból. Hátsó csomagtartóval, sárvédőkkel, agydinamoval, hidraulikus Shimano váltóval és hidraulikus tárcsafékekkel gyárilag felszerelt, abszolút menetkész.

 

KTM Life Space 2018 Forrás: KTM
KTM Life Space 2018
Kép forrása: KTM

 

A lánctakaró elem gondoskodik róla, hogy hosszú nadrágod szára felhajtás nélkül is olajmentes maradjon, így akár színházba is mehetsz vele.

Az összeszerelés minősége abszolút tökéletes, erős, masszív alkatrészeket válogattak hozzá. Klasszikus forma, modern felszereltséggel.

 

KTM Life Tour trekking kerékpár

Ezen a KTM trekking kerékpáron is látszik a tervezők átgondolt, aprólékos figyelme. Minden hasznos kiegészítővel felszerelték gyárilag, ami szükséges és praktikus a mindennapi használatban, illetve még hosszabb utakon is megállja a helyét. Gyárilag megtalálható rajta minden mi jó: sárvédő, csomagtartó, kitámasztó, agydinamó és világítás is.

 

KTM Life Tour 2018 Forrás: KTM
KTM Life Tour 2018
Kép forrása: KTM

 

A Shimano Deore XT felszereltségével méltán büszkélkedhet, nem véletlenül népszerű választás ez trekking bringák esetén. A Suntour villa bukkanóknál kellemesen tompít, ezzel is késleltetve az elfáradást, hogy minél hosszabb túrákon élvezhessük a mellettünk elsuhanó tájat.

 

KTM Life Action trekking kerékpár

Ez a KTM cross bringa könnyű túrákra, murvás úton csapatásra, Balaton kerülésre és városi suhanásra született. Shimano Deore váltóval könnyed lesz a váltás és a mechanikus tárcsafékekkel biztos a megállás. Suntour villa a komfortos rugózást fogja biztosítani még rázósabb útszakaszokon is.

 

KTM Life Action 2018 Forrás: KTM
KTM Life Action 2018
Kép forrása: KTM

 

Az üléspozíció a nagyon kényelmes, nézelődős tekeréshez asszisztál, de persze oda lehet lépni, ha sietni kell valahová, vagy még át akarsz csusszanni a zöldön. A hosszú távú túrákon is fenntartható kényelmet az üléspozíció mellett a párnázott nyereg és az ergonómikus markolat biztosítják.

Az alapmodell mentes az olyan kiegészítőktől, mint a sárhányó, csomagtartó, kulacstartó, így egy sportos megjelenésű paripa képét nyújtja. Természetesen, ha szükség lenne rá, mindezek utólag beszerezhetők hozzá, így csomagszállításra, gyerekhurcolásra is fel lehet tupírozni. Viszont gondolva a túrázók igényeire, gyárilag hátsó tengelynél rögzített kitámasztóval szerelték fel, hogy akár kietlen vidéken se legyen probléma a bringa parkoltatása, amíg ledőlsz egy picit megpihenni.