Menü

2016.06.16.     Hozzászólás 0

(x)

KTM trekking és cross kerékpárok 2016

Tókerülésre, mindennapokba városi közlekedésre... a KTM-nek mindenre van egy jó bringája.


KTM Life Track cross kerékpár 2016

Ez a KTM cross bringa könnyű túrákra, murvás úton csapatásra, Balaton kerülésre és városi suhanásra született. Shimano Deore váltóval könnyed lesz a váltás és a mechanikus tárcsafékekkel biztos a megállás. Suntour villa a komfortos rugózást fogja biztosítani még rázósabb útszakaszokon is. 

Az üléspozíció a nagyon kényelmes, nézelődős tekeréshez asszisztál, de persze oda lehet lépni, ha sietni kell valahová, vagy még át akarsz csusszanni a zöldön. A hosszú távú túrákon is fenntartható kényelmet az üléspozíció mellett a párnázott nyereg és az ergonómikus markolat biztosítják.

 

KTM Life Track cross kerékpár 2016

 

Az alapmodell mentes az olyan kiegészítőktől, mint a sárhányó, csomagtartó, kulacstartó, így egy sportos megjelenésű paripa képét nyújtja. Természetesen, ha szükség lenne rá, mindezek utólag beszerezhetők hozzá, így csomagszállításra, gyerekhurcolásra is fel lehet tupírozni. Viszont gondolva a túrázók igényeire, gyárilag hátsó tengelynél rögzített kitámasztóval szerelték fel, hogy akár kietlen vidéken se legyen probléma a bringa parkoltatása, amíg ledőlsz egy picit megpihenni.

 

KTM cross kerékpárok 2016

 

KTM Life One cross kerékpár 2016

Ez a női KTM cross kerékpár ideális választás nyári kerékpáros túrákra, nem csak aszfalton. Shimano váltóval, Suntour villával és Tektro V-fékekkel szerelték, hogy a kerékpáron töltött idő komfortos legyen.

A női vázgeometrián túl a színösszeállítás is kifejezetten sportos-csajosra sikeredett, jól eltalálták a dizájnerek az összhatást. 

KTM Life One cross kerékpár 2016

Az alkatrészek kiválogatása és azok összeszerelése is igényes munka eredménye, a kerékpár stabil és megbízható működést nyújt. Az aszfaltutat elhagyva sem jön zavarba, kerekei és első teleszkópja enyhébb terepen is megállja a helyét és meglepően gyors haladást tesz lehetővé.

 

KTM Life Space trekking kerékpár 2016

Igényes megjelenésű és jól felszerelt közép kategóriás KTM trekking kerékpár. A mindennapokban és hosszabb túrák során is jól használható bringa. A legjobb ebben a bringában, hogy miután kigurítottad az üzletből, már ülhetsz is rá és akár ki is tekerhetsz vele a világból. Hátsó csomagtartóval, sárvédőkkel, agydinamoval, hidraulikus Shimano váltóval és hidraulikus tárcsafékekkel gyárilag felszerelt, abszolút menetkész.

 

KTM Life Space trekking kerékpár 2016

 

A lánctakaró elem gondoskodik róla, hogy hosszú nadrágod szára felhajtás nélkül is olajmentes maradjon, íyg akár színházba is mehetsz vele.

Az összeszerelés minősége abszolút tökéletes, erős, masszív alkatrészeket válogattak hozzá. Klasszikus forma, modern felszereltséggel.

 

KTM trekking kerékpárok 2016

 

KTM Life Time trekking kerékpár 2016

Ez a női KTM is trekking kerékpáron is látszik a tervezők átgondolt, aprólékos figyelme. Minden hasznos kiegészítővel felszerelték gyárilag, ami szükséges és praktikus a mindennapi használatban, illetve még hosszabb utakon is megállja a helyét. Gyárilag megtalálható rajta minden mi jó: sárvédő, csomagtartó, kitámasztó, agydinamó és világítás is.

KTM Life Time trekking kerékpár 2016

 A mindennapos városi közlekedésben, bevásárlásban is tökéletes segítőd lehet a KTM Life Time kerékpár, de ha kirándulni hívnak a barátaid, nyugodtan bevállalhatod ezzel is.

Kényelmes, egyenes hátas üléspozíciója nyugodt, tartalmas nézelődős kerékpározásra teszi alkalmassá.

  

 

Olvass többet a témáról: ktm

Ajánló