Menü

2017.03.30.     Hozzászólás 0

(x)

KTM 2017 modell bemutató

Szeress bele a KTM modellekbe pár perc alatt.


Az utóbbi évtizedben a KTM világszintű meghatározó szereplővé vált a kerékpáros szektorban. A KTM folyamatosan változik a kor követelményeinek megfelelően, de egyvalami a régi maradt: A KTM még mindig "Made in Austria". A KTM büszke arra, hogy 1964 óta, immáron több, mint 50 éve gyárt minőségi kerékpárokat és világszerte több, mint 50 országban szeretik a termékeit.

A 2017-es szezon legizgalmasabb KTM modellei közül válogattunk ki néhányat.

 

Mountainbike

KTM Myroon 29 Sonic 12S XX1

A Myroon a minőségi merevfarú kerékpár szinonímája, amivel idén tovább erősödik a KTM cross-country vonala. A B light Premium Carbon váz és a kifinomult alkatrész-összeállítás (Sram XX-1 váltó és hajtás, DT Swiss XRC Carbon/Tubeless kerék, karbon perifériák, stb.) a mérlegen mindössze 8,2 kg-ot nyom. A Fox Factory 32 100mm-t mozgó villa baromi jól kezelhetővé teszi a pillekönnyű hegyi-rombolót.

KTM Myroon 29 Sonic 12S XX1

Az új Myroon 29 Prestige Di2 ráadásul a végletegik fokozza ezt eletromos Shimano váltórendszerével, a Fox Float iCD pedig eddig soha nem tapasztalt mértékben javítja a kezelhetőséget.

 

KTM Ultra Sport 27 30S XT

Az amatőr hegyikerékpárosok szívét fogja rabul ejteni az Ultra Sport 27 modell az arany középutat jelentő kerékmérettel. Felszereltsége a jól megszokott, minőségi KTM színvonalat nyújtja: a RockShox 30 villa és a Shimano Deore hajtás a Schwalbe gumikkal élménnyé fogják tenni a megtett kilométereket.

KTM Ultra Sport 27 30S XT

 

Országúti

KTM Revelator 6000

Az országúti kerékpározás netovábbja évek óta meghatározó és méltán népszerű modellje a KTM országúti palettájának. Karbonváz és Dura Ace 9100 csodálatos házasítása 7,4 kg-nyi élvezetben.

KTM Revelator 6000

 

Cross/Trekking

KTM Life Action 30S XT

A mountainbike kerékpárok sportossága egy felsőkategóriás cross kerékpárban, ami akár suhanós hétköznapi használatra, akár hétvégi kiruccanásokra, laza erdei csapatásokra is jó társunk lehet. A komofortos bringázást a légrugós teleszkóp és 30 sebességes váltórendszer is szavatolja. Ezek után jöhetnek az erdei ösvények és a hosszú tókerülő bringautak.

KTM Life Action 30S XT

 

KTM Life Track Street 24S Acera

Egy igényes megjelenésű, jól felszerelt, a mindennapokban és hosszabb túrák során is jól használható KTM trekking kerékpár. Miután kigurítottad az üzletből, már ülhetsz is rá és megkezdheted világkörüli utadat. A sárvédőkkel, kitámasztóval, lámpákkal, hidraulikus tárcsafékekkel gyárilag felszerelt kerékpár abszolút menetkészen vár a boltokban.

KTM Life Track Street 24S Acera

 

Ebike

KTM Macina Sport 11 CX5+

Bosch Performance Line CX motorral hajtott, elektromos rásegítéses trekking kerékpár az ország dimbes-dombos tájainak kényelmes és fáradtságmentes felfedezéséhez. Az extrákkal (csomagtartó, első-hátsó automatikus világítás, stb.) felszerelt kerékpár prémium kerékpározást igér.

KTM Macina Sport 11 CX5+

 

 

Olvass többet a témáról: ktm

Ajánló